320 deltagere til første VIP-arrangement | Nyheder | REHH

Johnny Tauman
8. september 2017

Miha Zvizej, Yehia Elderaa og Mathias Jørgensen blev sammen med resten af holdet præsenteret af sportschef Sune Agerschou ved sæsonens første VIP-arrangement i forbindelse med lokalopgøret mod Skjern Håndbold.

Der blev samtidig opfordret til at finde flere frivillige til de mange opgaver, der ligger i driften af en professionel håndboldklub. Der har frem mod denne sæson været en pæn tilgang, men der er plads til flere.
320 deltagere fik en inspirerende introduktion til den kommende sæson, hvor forventningerne er høje.
Der er kommet nye sponsorer til, som støtter Ribe-Esbjerg HH i de tre turneringer: 888-ligaen, pokalturneringen og den europæiske turnering: Det drejer sig om Falck Safety Services, Svane Køkkenet, Inter Security, Dansk bank-Esbjerg, Krabbe Skilte og Posthuset.

René fra RENEs KØKKEN og Kaj fra Scandinavian Wine præsenterede dagens menu og vine.
Menuen bestod af Tarteletter m/ høns i asparges samt Kalvesteg stegt som vildt m/ hvide- og brunede kartofler, waldorff salat, bønnesalat og sky sauce. René oplyser, at menuen var et slag for hans pensionistmad.
Kaj havde udsøgt to vine – Jean Victor Schutz – Pinot Gris fra (gylden gul) Alsace som især er velegnet til fjerkræ, stegt kød og let krydret mad samt Miquel Oliver – Syrah (rød-violet med blåligt skær) fra Mallorca. Denne Syrah er en glimrende vin til vildt og lidt tungere kødretter.

Alle deltagere havde mulighed for at tippe på resultatet af kampen – som vi nu bagefter ved blev 29-29.
En af deltagerne var rimelig optimist og tippede på en hjemmesejr på 8 mål. Han havde nok satset på den store overraskelse og ville dermed løbe med en af gevinsterne fra Posthuset, Blomsterhuset-Esbjerg eller Skorstensgaard.
Tipsvindene var:  
1. Jimmy Koudig
2. Hanne Nikolajsen
3. Peter Sørensen

Som omtalt præsenterede Sune alle spillere til sæsonen 2017-18 – han gav samtidig en præcis optakt til lokalopgøret mod Skjern Håndbold – med forudsigelsen: ”det bliver en tæt kamp!”

Kampens Bold partner var Tømrer og Snedkerfirmaet Tage Johansen, som fik overrakt en signeret bold af Jonas Tidemand. Ribe-Esbjerg HH glæder sig til, at Jonas igen bliver kampdygtig efter endnu en knæskade.


Det glædede VIP-deltagerne at smage på den varme mad og nyde de to vine mm.