BSV fik en mavepumper | Nyheder | REHH

Hasse Jørgensen
14. september 2014
Der var forskel på de to hold, da Ribe-Esbjerg HH søndag eftermiddag slog Bjerringbro Silkeborg med ikke færre end 30-19 efter 16-10 ved pausen.
Der var ganske enkelt klasseforskel på de to hold, og på trods af, at BSV er spækket med kendte navne og landsholdsspillere, var det en fornøjelse at se den mandfolkepræstation, vores spillere leverede.
Det var en helstøbt holdindsats, der blev leveret, krydret med flotte enkeltpræstationer og samspil mellem spillerne.
Som sædvanligt - fristes man til at sige - stod Sebastian Frandsen en meget stor kamp med adskillige gode redninger. Jacob Holm blev ikke ufortjent kåret som kampens spiller af kampsponsoren JydskeVestkysten, og Mathias Helt var som vanligt helt ustyrlig i angrebet. Men de blev suppleret af hele holdet, og det er sådan set forkert at fremhæve nogen på bekostning af andre.
Desværre gik Pelle Schilling ud med en skade i slutningen af anden halvleg, men han blev erstattet af en godt spillende Mark Nikolajsen, der uimponeret gik til sagen og lavede et par mål.
I anden halvleg eksploderede Morten Nyberg tre gange med nogle sikre træffere, og således blev der kæmpet ihærdigt over hele linjen.

Rene Antonsen i gennembrud
Nogen vil nok undre sig over, at BSV ikke viste mere kampgejst og vilje, men hellt ærligt, så var det vel vores spillere, der spillede dem ud af banen og ikke tillod dem at komme ind i kampen.
Kun i den første halve snes minutter var BSV med, men så trak REHH stille og roligt fra - og de så sig ikke siden tilbage.
En lammer

- Det var noget af en lammer, og et ordenligt skridt tilbage for os. Den havde vi nok ikke lige set komme, for vi havde en forventning om, at vores forsvar igen kunne slå til. Vores angrebsspil fik vi imidlertid heller ikke til at fungere, sagde BSV-træner Peter Bredsdorff-Larsen efter kampen til MJA.DK.
Han havde stor respekt for Ribe Esbjergs indsats.
- De scorede jo ikke engang på kontraer, men spillede sig fint igennem, siger BSV-træneren.

Mads Overgaard i aktion.
Glad træner
Det var en glad og tilfreds cheftræner Claus Uhrenholt, de efter kampen kunne konstatere, at spillerne havde overholdt de aftaler, der var indgået, og at de holdt fokus hele kampen igennem.
- Vi havde inden kampen talt om, at vi skulle blive ved med at spille hele kampen igennem. På den måde blev der sat mål "i banken" under vejs, påpegede Claus, der roste holdet for at stå rigtig godt i opdækningen og spille flot i angrebet.
Han roste hele holdet for indsatsen og nævnte, at mod et hold som BSV er det vigtigt, at sætte de lette og hurtige spillere ind fremfor de lidt tungere, og det var bl.a. årsagen til, at unge Jakob Holm var i startopstillingen.
- At han så går ind og spiller en så fantastisk kamp, er jo herligt. Han trækker modstandernes  forsvar skævt, og det giver de andre plads. I dag viser han sit topniveau, så nu skal alderen og erfaringen hæve bundniveauet, påpegede Claus Uhrenholt.
Jacob blev af kampsponsoren JydskeVestkysten udpeget som kampens spiller, og fik overrakt en gave af Pia Vig.