BSV var for stor en mundfuld | Nyheder | REHH

Hasse Jørgensen
25. april 2017

Det blev ikke denne tirsdag aften, vi skulle sikres os en plads i Semifinalen. Dertil var BSV en for stor mundfuld.

Resultatet blev en hjemmesejr på 28-22 efter 13-12 ved pausen.

Dermed sikrede BSV sig en billet til semifinalen og tillykke med det.

Vi har dog stadig et skud i bøssen, lige som Mors Thy Håndbold kan hjælpe os. Hvis de vinder onsdagens opgør mod TTH Holstebro, er vi i semifinalen. Vores skud i bøssen kommer lørdag, hvor vi møder Mors-Thy Håndbold, og en sejr her vil også give os en plads i semifinalen.

Første halvleg i aftenens kamp blev præget af en lidt nervøs start.

REHH kom foran med 1-0, men BSV fulgte godt med, og efter 11 minutters spil var stillingen 5-5, hvorefter BSV øgede til 9-6 efter 18 minutters spil.

Søren Haagen havde flere gode redninger i den periode, men det kneb gevaldigt for angrebet at komme til de rigtige chancer. BSV stod rigtig stærkt i forsvaret, og der skulle kæmpes for hver bold.

REHH’s forsvar fik bedre og bedre fat med Søren Haagen som en god ankermand, og det resulterede i en pauseføring til BSV på 13-12.

REHH kæmpede en vis legemsdel ud af bukserne, men det var bestemt ikke marginalerne, der var med aftenens gæster. Spillerne skal have stor ros for at blive ved med at kæmpe i både forsvar og angreb i denne del af kampen.

I anden halvleg kom BSV med 120 kilometer i timen, og stille og roligt øgede holdet føringen ikke mindst takket været en storspillende Søren Rasmussen, som REHH havde stort besvær med at passere.

REHH haltede hele halvlegen bagefter, og selv om der blev spillet godt fra alle, var det ikke nok.

Jacob Holm blev holdt fuldstændigt nede, ligesom det for de øvrige angrebsspillere var meget svært at komme til ”fadet”, og lykkedes det endeligt, stod Søren Rasmussen i vejen i målet. Et meget kontant spillende BSV-forsvar gjorde det virkeligt svært, og marginalerne var bestemt ikke med REHH.

Dommernes præstation kan altid diskuteres, men de marginale kendelser gik mildest talt heller ikke vores vej.

Søren Haagen stod en god kamp, og Emil Tellerup kom ind og havde flere gode redninger. Træner teamet forsøgte i løbet af kampen flere forskellige konstellationer, men BSV var denne aften en for hård nød at knække for REHH.

En gruppe fans var taget med til Silkeborg og gjorde, hvad de kunne for at bakke REHH op.

Et bedre hold

- Vi taber til et bedre hold i dag. Det er specielt i første kvarter af anden halvleg, at vi taber. Vi spiller en god første halvleg, og havde vi udnyttet vores chancer, kunne vi have været foran med et eller to mål ved pausen.

Det var den umiddelbare reaktion fra cheftræner Claus Uhrenholt efter kampen.

Claus Uhrenholt peger på, at REHH’s forsvar dækker med for lille fysik. -Det er irriterende, at vi ikke er smartere, lyder det fra cheftræneren.

Han peger på, at Søren Tau var savnet i forsvaret i dagens kamp, men om han kan spille på lørdag mod Mors-Thy er endnu uvist.

- Med en sejr på lørdag er vi videre. Det ligger i vores hænder, og vi skal op og spille den kamp. Vores unge spillere har aldrig prøvet det her før. Nu har de spillet for et meget medrivende publikum, der stresser spillere og dommere. De må de have lært af til lørdag.

I morgen holder spillerne fri, mens Claus Uhrenholt ser kampen mellem TTH Holstebro og Mors Thy Håndbold. Derefter er der træning og forberedelse til kampen på lørdag. Men skulle Mors-Thy Håndbold slå TTH Holstebro onsdag, er vores plads i semifinalen sikret.

Kampen i tal

Målscorere, REHH: Lukas Karlsson 5, Rasmus Nielsen 5 (1), Aku Kreutzmann 4, Pelle Schilling 4, Morten Nyberg 2, Mark Nikolajsen 1, Jonas Bruus Tidemand 1

Topscorer, BSV: Nikolaj Øris 7

Udvisninger: BSV 2, REHH 4

Tilskuere: 2.270

Dommere: Mads Dahl Hermann og Jesper Madsen.