Det gik lige så godt og så........... | Nyheder | REHH

Hasse Jørgensen
28. juli 2015
Hvad der længe tegnede godt og så ud til at blive vores kamp endte mere eller mindre i kaos set med REHH-øjne.
Kampen, jeg skriver om, er træningskampen i Skærbæk Kultur- og Fritidscenter denne blandede sommerdag.
Vejrmæssigt var der sol og byger i løbet af dagen, og sådan formede kampen sig også.
Vi mødte Mors-Thy Håndbold i en kamp arrangeret af den lokale forening Team Vest, der havde sat alle sejl til for at lave et godt arrangement. Og rammerne var i orden med en speaker, der ihærdigt forsøgte at skabe stemning i hallen.
Lad os med det samme slå fast, at vi tabte med 24-29 efter at have ført med 13-10 ved pausen.
Første halvleg var Ok set med mine øjne, og det samme var de første fem minutter af anden halvleg.
Vel var det ikke det mest prangende håndbold, der i første halvleg blev vist fra nogen af siderne. Men hvem forventer det en måned før turneringsstart og lige efter holdene er mødt ind efter ferien?
Vores drenge spillede fornuftigt i både angreb og forsvar, og vi var foran hele tiden. Momentvis så det ud til, at Morten Nyberg og Andreas Stryger (billedet over disse linjer) kan blive et rigtigt godt og for modstanderne farligt makkerpar. Og generelt var der gode deltaljer både i forsvar og angreb.
De takter blev fortsat de første fem minutter af anden halvleg. Fem minutter ind i halvleg stod der 17-11 i vores favør, men så gik der totalt gummiarm i den for vores spillere. Intet lykkedes, og jo mere, der glippede for vores hold, jo mere mod på og lyst til spillet fik Mors-Thy, hvor især Tobias Ellebæk boltrede sig i angrebet.
I den sidste del af kampen var vort centerforsvar meget svagt. Modstandernes spillere kunne uden nævneværdig modstand hoppe op og skyde bolden i mål, og når vi angreb, var der ikke meget, der fungerede.

Morten Vium scorede fire gange

- Vi spiller en rigtig fin første halvleg, hvor der specielt i forsvaret bliver taget de rigtige beslutninger, og hvor spillet i angrebet er flydende. I anden halvleg fortsætter den positive linje i de første halve snes minutter. De sidste 20 minutter vil jeg helst glemme.
- Vi må nu analysere kampen og se, hvad der var godt og hvad der var skidt og så lære af de ting, vi gjorde forkert, konstaterede sportschef Sune Agerschou efter kampen.

Kampen i tal

Målscorere REHH: Morten Nyberg 5, Phillip Holm 4, Morten Vium 4 (1), Andreas Stryger 3, Troels Jørgensen 2, Mark Nikolajsen 2, Rasmus Bertelsen 1, Rasmus Boysen 1, Mads Overgaard 1 og Andreas Madsen 1.
Udvisninger: 2
Mors-Thy Håndbold: Tobias Ellebæk 8 (3), Gudmundur Arni Olafsson 5, Robert Aron Hostert 4, Stefan Nielsen 3 (1), Jonas Porup 3, Christoffer Cichosz 2, Nicolai Sommer 2, Agner Smari Jónsson 1 og Lasse Pedersen 1.