God fight i Aalborg | Nyheder | REHH

21. oktober 2017

29-25 blev dagens resultat efter besøget i Aalborg. Dog er dette resultat ikke ret retvisende, da vi faktisk spiller en rigtig god kamp, hvor marginalerne desværre ikke gik vores vej. Vi startede stormende ud, hvor Jacob hurtig fik scoret to mål, og vi var i front 0-2. Herefter kommer Aalborg op på 4-2, hvorefter begge hold skiftes til at score. Efter bl.a. nogle præcise lange udkast fra Tim i målet til Mathias, der var stukket af i kontra samt generelt godt spil fra REHH, kom vi foran 7-9. De to hold følges ad til 9-9 og 11-11. Desværre går vi til pause nede med et mål: 14-13.

2. halvleg starter Aalborg ud med en scoring og får kort efter 2 min. Rasmus Nielsen er kommet ind på fløjen fra 2. halvlegs start, og han laver to hurtige scoringer i overtal samt en assist ind til Miha på stregen. Desværre er dette ikke nok til en føring, da Aalborg er gode til at svare igen. Miha udligner til 16-16, og herefter kommer vi desværre ikke helt op igen. Vi halter hele tiden bagud med et enkelt mål eller to. Rasmus Nielsen får scoret til 23-22 med 10 min. igen. Aalborg får dog hurtigt lavet to kontrascoringer i streg, og derfra når vi ikke op og får kontakt igen. REHH bliver ved med at fighte, og det kan man bestemt ikke tage fra REHH’s herrer denne lørdag eftermiddag. Alle spillere kom i brug og alle kom ind med et gåpåmod og en fighterånd, man godt har kunne savnet i de forrige kampe, men i dag var det noget andet. Holdet kæmpede bravt, men vi må desværre se os slået af Aalborg 29-25.