Klar til finalen i Spar Nord Bank Cup | Nyheder | REHH

Anette Knudsen
19. august 2017

Den første kamp i dette års Spar Nord Bank Cup spillede vi torsdag aften i Haverslev, hvor Skive fH var modstanderen. En lang bustur og med en skadesliste næsten lige så lang var der kaldt en del U18 spillere ind. Efter en dårlig indledning på kampen bølgede 1. halvleg frem og tilbage. Begge hold lavede flere mål og tekniske fejl end gode defensive aktioner. Holdene gik til pause med stillingen 15-15.

Heller ikke i 2. halvleg blev det store spil fundet frem, men heldigvis fik vi til sidst skabt et lille hul og vandt kampen 33-31. Det blev en kamp, hvor vi fik afprøvet en masse nye konstellationer. Desværre skete det grimme uheld med Rasmus Bertelsen, der sprang akillessenen i en soloulykke og nu er ude på ubestemt tid.

Lørdag stod den på semifinale mod Århus Håndbold i Ceres Arena. Alle mand som kunne spille bød flot ind, men særligt Tim Winkler i målet havde en god dag. Flere straffekastredninger og andre 100 % redninger gjorde, at vi kunne gå til pause foran 14-12. De mange skader og et rødt kort til Morten Nyberg efter sin 3. udvisning betød, at flere U18 spillere fik chancen, og de bød alle flot ind. I kampen mod Skive var det en U18 spiller, der fik lov til at score kampens sidste mål. Dette gjorde sig også gældende i kampen mod Århus, hvor Andreas Thymann (venstre fløj) lukkede kampen kort før tid med scoringen til 31-29.

I morgen, søndag, spiller vi finale mod Skjern Håndbold i Skjern Bank Arena. Der er gratis entre til kampen, der starter kl. 16.00