Målmanden scorede to mål | Nyheder | REHH

Hasse Jørgensen
23. januar 2015
Selv om Sebastian Frandsen måtte forlade pladsen som målmand under den første træningskamp i Norge ti minutter før tid, lykkedes det ham at score to gange i modstandernes mål.
En lidt usædvanlig situation for en keeper, men Sebastian udnyttede chancen, da han kunne se muligheden for at score på distancen - d.v.s. sådan omtrent midt fra egen banehalvdel. En noget "spøjs" situation.
Som bekendt er ligaholdet i Norge i denne weekenden, hvor de spiller tre træningskampe mod et svensk, et norsk og et finsk hold.
Fredag aften var modstanderne svenske Redbergslid, der efter sigende er træningsturneringens stærkeste hold. Det blev besejret med 29-26 efter 15-12 ved pausen.
Kampen formede sig lidt mærkeligt, idet vi kom bagud med 5-8, men det blev vendt til 10-8 i vores favør, og som skrevet blev pauseresultatet 15-12 til os.
Da der var spillet 42 minutter, var stillingen 19-19, men kort efter var stillingen 26-20 i vores favør, hvorefter kampen sluttede 29-26.
Ud over at score et par mål selv, stod Sebastian Frandsen en god kamp, og da han måtte gå ud ti minutter før tid, tog U18-målmanden Rasmus Nielsen over og gjorde det rigtig godt med et par gode redninger og et par situationer, hvor han tvang modstanderne til at skyde så yderligt, at bolden gik ved siden af målet.
Alt tyder på, at Sebastian ikke er alvorligt skadet, og at han er klar igen lørdag.

En helt igennem godkendt præstation fra vores spillere. I morgen, lørdag, fortsættes der mod værtsholdet ØIF Arendal og finske Cocks, inden holdet søndag vender hjem igen.
Vores målscorere i dagens kamp blev Troels Vejby Jørgensen med 6 fuldtræffere, Morten Vium 4 (2), Rene Antonsen 4, Mads Overgaard 3, Mark Nikolajsen 3, Jacob Holm 3, Phillip Holm 2, Alexander Nielsen 2, og Sebastian Frandsen 2.
Vores spillere havde ellers en hård dag med afgang fra Esbjerg i de tidlige formiddagstimer, og derefter en sejltur på et par timer til det norske fra et nordjyske, og så en lille køretur på en halv times tid, før Arendal var nået. Det gik sådan set godt nok bortset fra, at tre af vores biler blev forsinket i ankomsten til Arendal, og det gik lidt ud over opvarmningen. Om det var GPS'en, der ikke var rigtigt indstillet, eller andre ting gjorde sig gældende, skal vi lade være usagt. Men alle kom frem i god behold, som det ses af resultatet.

- og som bekendt: uden mad og drikke.... Her er der dækket op til et fortjent måltid efter kampen.