REHH på træningslejr | Nyheder | REHH

Anette Knudsen
11. august 2017
Mandag middag kørte ligatruppen mod Celle i Tyskland, hvor en 3-dages træningslejr skulle tage sin start. Her blev de indkvarteret på tomandsværelser. Efter spisetid blev en pokerturnering sat i værk - til alles store overraskelse vandt Jan Leslie til slut.

Tirsdag begyndte med morgenmad, hvorefter Cellle centrum blev udforsket. Efter middagsmad stod den på middagslur, inden turen gik til hallen, hvor REHH skulle spille træningskamp mod Bundesligaholdet TSV Hannover-Burgdorf, der har danske Morten Olsen og Casper U. Mortensen i truppen. Sidstnævnte var dog ude med en skade. Holdet opnåede i sidste sæson en midterplacering i den bedste tyske række. Ribe-Esbjerg HH startede kampen stærkt og fulgtes med Hannover i store dele af første halvleg, der dog endte med en smal føring til hjemmeholdet på 15-13. En skidt begyndelse på anden halvleg gjorde, at REHH haltede efter resten af kampen, men samtlige spillere fik tid på banen og alle kæmpede bravt mod det fysisk stærke tyske hold. Især Jacob Holm sprudlede og blev topscorer med 9 mål. Kampen endte 28-24 i tyskernes favør. På trods af sprudelwasser i vanddunkene og en hal uden aircondition, fik spillere en god oplevelse, da rigtig mange håndboldfans var mødt op. Alt i alt en rigtig god kamp hvor også flere forskellige konstellationer både offensivt og defensivt blev afprøvet.

Onsdag formiddag gik turen mod Skærbæk Kursus- og Fritidscenter, hvor truppen skulle indlogeres og forberede sig på træningskampen mod ligarivalerne fra TM Tønder.

Kampen mod Tønder torsdag aften viste os, at vi har fået sammensat en rigtig bred trup til denne sæson. Der er kamp om pladserne, og alle byder godt ind, når de får chancen. 1. halvleg endte 15-10 i vores favør, hvor bl.a. Emil Tellerup holdt målet rent de første 8 min. Desuden scorede Yehia Elderraa 5 mål på de 20 min., han spillede i 1. halvleg i hans første kamp på dansk grund. Yehia og Jakob Holm blev sparet hele 2. halvleg. De fleste spillere på scoringstavlen, og i forsvaret fik vi vist, vi stod godt og kompakt, og at det gør ondt at komme ind til vores stærke forsvarsspillere. Lukas Karlsson endte som topscorer med 6 mål. Kampen endte med en REHH sejr på 28-22.