SGI slap med skrækken - alt er åbent! | Nyheder | REHH

Hasse Jørgensen
23. april 2017

Der var dømt oprykningskamp til 2. division mellem SGI - vores andethold - og HCM søndag eftermiddag, og den vandt gæsterne med 22-23 efter 10-13 ved halvleg.

Gæsterne fra Midtjylland fik den bedste start på kampen, og anført af to dygtige fløje var de efter 12 minutter i front med 3-8 og 4-9. Den sved på esbjergenserne, som først skulle vænne sig til tempoet.

Som halvlegen skred frem, fik SGI bedre greb om kampen, men gæsternes målmand var dygtig, og flere af hjemmeholdets spillere må og skal hæve niveauet i afslutninger inden udekampen.

Halvlegsresultatet på 10-13 var heldigt sluppet også i lyset af en dommerpræstation, som ikke hjalp på niveauet eller humøret.

I anden halvleg kom HCM også bedst fra start og var foran med 4-5 mål inden esbjergenserne med en kraftpræstation fik kæmpet sig tilbage i kampen og nåede op på 22-22 med 90 sekunder igen. HCM score til 22-23, hvorefter hjemmeholdet satte en afslutning på underkanten af overlæggeren. Og derved blev det.

Med dette resultat er oprykningskampen stadigvæk helt åben, hvad ikke mindst gyseren mellem Tønder og Skive i herreligaen viser.

Skal esbjergenserne vinde i Midtjylland, så skal træner-teamet have rystet posen og have sat et hold sammen med en "spids" mere rutine - det bliver tæt, men man kan selv afgøre det.