Skaderne var for mange - Mors var overlegne | Nyheder | REHH

Hasse Jørgensen
3. oktober 2015
Med fire spillere på skadeslisten var Mors-Thy Håndbold en for stor opgave for vores spillere.
På hjemmebane sejrede Mors-Thy håndbold med 28-19 efter 16-10 ved pausen i lørdagens kamp.
Bød kampen ikke på spænding bød den til gengæld på dramatik bl.a. i form af udvisninger. De sidste fem minutter bød på ikke færre end fem udvisninger fordelt med to til os og tre til værtsholdet.
Det helt store problem for vores spillere er at score mål, som cifrene både i denne kamp og kampen mod Skanderborg viste. I første halvleg holdt vore spillere en reel scoringspause på omkring et kvarter fra det 10. til det 25. minut. I den periode blev der kun scoret et mål på straffekast, og med en sådan scoringspause vinder man ingen kampe i ligaen. Også i overtalssituationer kniber det at score. Tre gange i overtal vandt modstanderne.
I anden halvleg kom forsvaret bedre med end i første, og Rasmus Lind stod en god kamp i anden halvleg med bl.a. et reddet straffekast.
Vores spillere var kun med i de første halve snes minutter af kampen indtil stillingen 8-8. Her trak Mors-Thy fra, og det forspring indhentede vi ikke. I anden halvleg lykkedes det at reducere modstandernes forspring til fire mål, men det holdt ikke hjem.
Kampen i tal:
Målscorere REH: Troels Jørgensen 4, Morten Vium 3 (1), Jacob Holm 3, Mads Overgaard 2, Pelle Schilling 2, Andreas Stryger 2, Phillip Holm 1, Andreas Madsen 1 og Kasper Nielsen 1.
Mors-Thy: Henrik Tilsted 7, Jonas Porup 5, Stefan Nielsen 4, Tobias Ellebæk 4, Rasmus Søby 3, Gudmundur Olafsson 2, Allan Hansen 1, Christoffer Cichosz 1 og Robert Aron Hostert 1.
Udvisninger: REHH 4, Mors-Thy 6.
Dommere: Per Olesen og Claus Gramm Pedersen.