Spændende lokalopgør venter! | Nyheder | REHH

Cecilie Winther
5. december 2017
Photo-Andersen.dk

**ALLE siddepladser er væk i Centex IT Arena, men der er massere af ståpladser :) **

 

I det tætpakkede program inden julepausen venter endnu en vigtig kamp for Ribe-Esbjerg HH. Denne gang er det rivalerne fra TM Tønder, der kommer på besøg. De to hold har efterhånden tradition for at spille spændende kampe. Sidst TM Tønder var på besøg, endte det med en smal sejr til REHH på 21-20 – en sejr der også betød kvalifikation til Final4 stævnet, der afvikles den 3.-4. februar i Holstebro.

REHH har fået ny energi og vendt stimen af nederlag i 888Ligaen. Med Sune Agerschou som vikarierende cheftræner på bænken har holdet vundet de sidste to kampe. Først en overbevisende sejr over HC Midtjylland hjemme i Blue Water Dokken og efterfølgende en sejr i en meget tæt kamp på den svære udebane mod SønderjyskE. To sejre som betød at REHH er rykket fra 13. pladsen til 10. pladsen i tabellen – og nu så småt kan skimte slutspilspladserne igen. Der er derfor 2 meget vigtige point på spil i kampen mod bundholdet TM Tønder.

TM Tønders tilhængere fra ”Helvede i Syd” er kendte for at bakke deres hold op. Vi håber derfor også, at I vil være med til at skabe en masse larm i hallen denne dag, så Ribe-Esbjerg HH kan høre, de spiller på hjemmebane i Centex IT Arena!
/Af Anette Knudsen