UH Esbjerg tabte pokalfinale | Nyheder | REHH

Hasse Jørgensen
18. marts 2017

UH Esbjerg og Århus Håndbold gav hinanden en kamp til stregen i pokalfinalen for U18, som desværre for esbjergenserne sluttede med et nederlag på 34-35 efter halvlegstilling på 16-14 til Esbjerg.

Det blev lige så tæt, som en spåkone kunne haave forudsagt før kampens start.

De to hold fulgtes ad. Snart var Esbjerg i front og dernæst århusianerne. Det bølgede frem og tilbage. Mod slutningen trak Esbjerg fra og ved stillingen 16-14 brændte esbjergenserne en friløber på Århus landsholdskeeper. Ærgerligt.

Århus Håndbold kom ud til anden halvleg som lyn og torden og fik efter 40 min bragt sig på 18-23 efter bl.a. at have vundet en undertalssituation med 2 mål - den gjorde ondt på UH.

Men netop som alle troede, at den kamp var lukket fik Esbjerg momentum og med små 9 min igen var holdet foran med 29-28 på fortræffeligt spil i begge ender af banen. Et skud på underkanten af overlæggeren kunne måske have været udslagsgivende for Esbjerg.

I stedet lykkedes det ikke kun Århus at udligne men også score sejrsmålet med 45 sekunder igen.

En herlig finale og oplevelse for et talstærkt publikum. Herfra et tillykke til Århus Håndbold med pokaltitlen.