Vi gjorde det!!! | Nyheder | REHH

Hasse Jørgensen
28. februar 2015

Det blev et nervepirrende drama, da vi sikrede os endnu et skridt mod den 8. plads, der giver adgang til slutspillet.
Næppe mange havde troet, at vi skulle slå SønderjyskE i deres egen hule. Men det blev ikke desto mindre tilfældet: Vi vandt kampen med 21-19 efter at have ført så sikkert som 12-6 ved pausen.
Første halvleg var helt i vores favør, mens SønderjyskE kæmpede sig ind i kampen i anden halvleg, og da der manglede under et minut, var SønderjyskE pludseligt bagud med kun et mål. Men Jacob Holm sikrede i de sidste sekunder sejren på to mål.Et meget bevægeligt og aggressivt forsvar med en fantastisk Sebastian Frandsen i målet var årsagen til, at REHH kunne gå til pausen med den komfortable føring.Forsvaret havde helt afgørende fat i SønderjyskE’s angreb, og i den anden ende spillede vores drenge med stor omtanke og klog taktik. Angrebene blev vedholdt, til der var en chance, og så blev chancerne stort set udnyttet.SønderjyskE formåede ikke at løses vores stærke forsvar op, og midt i kampen er det værd at notere sig, at i første halvleg var der kun en sønderjyde, der kom på måltavlen, nemlig Toudahl. Det er meget usædvanligt, at kun én spiller kommer på måltavlen, og det er meget usædvanligt, at SønderjyskE kun scorer seks mål i en halvleg på hjemmebane.
Det er også værd at bemærke, at Sebastian Frandsen (billedet) nåede op på en redningsprocent på omkring 60 i første halvleg.
I anden halvleg havde Morten Henriksen åbenbart læst og påskrevet for sine sønderjyske spillere. Det var et langt mere aggressivt hold i både forsvar og angreb, der kom på banen.
Store dele af kampen spillede holdet med et 3-3 forsvar, og det bragte uro i vores angreb.
Men det skal siges til spillernes ros, at de bevarede hovedet koldt hele vejen i gennem, og det var en fornøjelse at se, at koldblodigheden aldrig blev sat over styr.
En fantastisk præstation i en heksekedel som, Skansen er.

På vores præmisser

Det var en glad cheftræner Claus Uhrenholt, der efter kampen gav et stort cadeau til spillerne.
- Vi får heldigvis kampen spillet på vore præmisser, og vi dækker rigtig godt op. de får jo faktisk kun scoret på straffekast og kontraangreb, hvorimod de ikke får scoret meget på spillet seks mod seks.
- Det var godt, vi fik lavet aftaler og holdt dem. vi spiller en fremragende første halvleg, sagde Claus Uhrenholt, der specielt roste Sebastian Frandsen, Jacob Holm, Pelle Schilling, Rasmus Bertelsen og Morten Nyberg for hans store forsvarsindsats.
- Der var rigtig meget, der lykkedes for os i aften, lød det fra Claus.

Anden halvleg

Om anden halvleg sagde Claus, at der i perioder blev brændt lidt for meget, og at SønderjyskE udnyttede den periode, hvor Matis Helt var ude med et dårligt knæ.
Matias vred højre knæ i en landing, og han måtte ud og have et støtteben på, inden han igen kom på banen.
- Deres målmand var lige ved at blive skudt varm, men heldigvis får vi ham skudt i højden nogle gange og fik dermed lavet nogle mål.
- Men et kæmpe cadeau til alle spillerne. Prøv at tænke på det pres unge spillere som Jacob og Pelle var ude for, og så laver de sådan en præstation. Hatten af for det.
Claus føjer til: - Nu har vi armene oppe, og i weekenden skal spillerne have lov at nyde det. Men på mandag mødes vi til træning, og så skal armene ned igen, for der er en svær kamp, der venter på onsdag.
- Men at tage til Skansen og slå SønderjyskE, så er eksamen bestået.

Kampen i tal:

Målscorere: REHH: Morten Vium 7 (2), Matias Helt 4, Pelle Schilling 4, Jacob Holm 2, Troels Jørgensen 2, Rasmus Bertelsen 1 og Rene Antonsen 1.
SønderjyskE: Andreas Toudahl 9 (6), Magnus Gullerud 3, Simon Kristiansen 3, Hans Martin Asmussen 2 og Casper U. Mortensen 2.
Udvisninger: REHH 4, SønderjyskE 4.