13. november '20: REHH-sejr med 36-23 over Skjern Håndbold - Returkampen spilles i Skjern Bank Arena lørdag den 27. marts kl. 14.00. | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
25. marts 2021
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

3 gange i denne sæson har Skjerns forventede tophold tabt med +10 mål.  Sidst var det i hjemmekampen i mandags, hvor BSH tog afsted med en sejr på 11 mål. Efter en Skjern-nedtur i anden halvleg. Præcis som vi oplevede det i Esbjerg i november.

Når man ser på spillertruppen med erfaren/ung spiller i makkerskab på alle pladser – fra hylden med kvalitetsspillere – så er Skjerns nuværende 7. plads ikke det, vi alle forventede. Der er dog én plads på holdkortet uden stor erfaring. Det er på målmandsposten, hvor 22- årige Haug og 20-årige Rughave har haft udfordringer.

Virkeligheden for Skjern er slutspil – uanset resultaterne i de sidste to kampe i grundspillet. Da alle hold stort set nulstilles, har Skjern fortsat muligheden for at blive slutspillets positive overraskelse.

For Ribe-Esbjerg HH er Skjerns meget synlige kvaler og 2-kampes frihjul helt ligegyldigt. Sæsonens ambition om slutspil hænger i en tynd tråd. Den spinkle mulighed for slutspil er ilten, der gerne må give Kristian Kristensens smalle, kompetente trup superkræfter og evne til sejr. 4 flotte kampe i stræk må rigtigt gerne blive til 5.

Skjern skal bruge kampen til at tanke selvtillid. REHH skal tanke point. Længere er den ikke. Vi glæder os til kampen i Skjern, der kan ses via livestreaming på Skjern Håndbold's facebookside


/Lars Lundgaard