2. holdet sikrede sig oprykning | Nyheder | REHH

30. april 2019

Indlæg fra Thomas Larsen, træner 3. division 

I søndags sikrede vores 2. hold sig oprykning til 2. division. Det skete efter en sejr i den afgørende kamp mod Lemvig på 28-25. Vi havde vundet den første kamp på hjemmebane med 25-18, så vi kunne derfor tåle et nederlag på 7 mål på udebane. Den samlede sejr var dog aldrig i fare, da vi førte kampen i Lemvig fra start til slut. Vi spillede en meget disciplineret kamp, vi var effektive i angrebet, tacklede igennem i forsvaret og spillede med stor vilje og viste høj moral. Niels Dahl smadrede boldene i kassen, Lars Haagen havde glemt alt om, at han forlængst har indstillet karrieren, og Mathias Nikolajsen styrede holdet flot fra playmakerpositionen. Lemvig, der stillede med 4 ligaspillere, var derfor aldrig i nærheden af at skabe spænding om det samlede resultat. 

Kampen blev flødeskummet på en rigtig flot sæson, hvor vi er gået fra sejr til sejr, og har vist, at vi er for gode til 3.division. I 2. division bliver modstanden noget hårdere, men vi har et skarpt hold med en masse talenter på vej, så vi skal nok klare os. 

Vi har, gennem hele denne sæson, benyttet rigtig mange spillere, både fra ligaen, 3. division, u-18 og jyllandserien. Alle spillere er gået positivt til opgaven, og har udfyldt sin rolle på holdet rigtig flot.

Tak til alle omkring holdet for en stor og flot sæson!

//Thomas Larsen