250 til spændende aften | Nyheder | REHH

Hasse Jørgensen
16. oktober 2014
De godt 250 mennesker, der deltog i et VIP-arrangement forud for kampen mod SønderjyskE, fik et godt og varieret program med både noget nyt og noget traditionelt samt et par gode indlæg, der gav stof til eftertanke.


Rene fortalte om aftenens menu

Det traditionelle leverede Renes Køkken. Som Rene selv forklarede, har han tidligere leveret mere moderne mad i form af bl.a. tap pas, men denne gang havde Rene valgt noget helt traditionelt, nemlig tarteletter med høns i asparges samt kalvesteg stegt som vildt med Waldorffs salat og andet godt tilbehør. Og vi skulle hilse og sige, at det smagte dejligt.
Dertil kom det nye, nemlig vinen fra Scandinavien Wine. Det var en vin fra Uruguay, og det var en dejlig spændende let krydret vin, der gik fint til kødretten.

Rasmus Munk fortæller om Ønskejul mens Rikke Tangaa lytter.

Forinden havde køkkenchef Rasmus Munk fortalt om, hvordan han og andre sidste år etablerede Ønskejul, hvor de inviterede udsatte familier med børn til jul i Århus. Her blev der indledt med sammenkomst om dagen, hvor der var tid til fremstilling af julegaver, andre juleaktiviteter og hygge, og om aftenen blev der holdt en helt traditionel jul med god mad og gaver. Det hele kunne kun lade sig gøre takket været frivillige hjælpere og sponsorer.
I år er det planen at udvide arrangementet til også at omfatte Esbjerg og Ålborg, og i den forbindelse efterlyste Rasmus Munk frivillige og sponsorer, så man kan lave et lige så godt arrangement de tre steder, som tilfældet var sidste år i Århus.
Efter dette alvorlige emne fortalte cheftræner Morten Henriksen, SønderjyskE og cheftræner Claus Uhrenholt, Ribe-Esbjerg HH, om deres syn på aftenens kamp inden privatkundedirektør Bente Graae, Frøs Herreds Sparekasse, gik på podiet for at fortælle om sparekassen og god ledelse.

Bente Graae

Frøs Herreds Sparekasse er tidligere blevet kåret som både bedste danske og europæiske arbejdsplads, og Bente Graae slog bl.a. fast, at god ledelse består i at have tillid til medarbejderne og at medarbejderne har tillid til ledelsen. Lederne skal fokusere på de stærke sider fremfor på de svage, og medarbejderne skal ikke være bange for at komme til chefen og sige, at dette eller hint er vedkommende ikke god til.
- Har vi glade medarbejdere, får vi også tilfredse kunder, var en af Bente Graaes pointer.
Hun kunne i øvrigt glæde sig over den sunde økonomi i Frøs Herreds Sparekasse, og det, at der ikke er nogen, der skal tjene på sparekassen i form af aktionærer eller garanter gør bl.a., at sparekassen er i stand til at støtte sporten i så stort et omfang, som tilfældet er.
Og mens de voksne hørte på indlæg og nød maden, var der underholdning i hallen for børnene bl.a. i form af en velbesøgt hoppeborg fra Funny Cars.