4 u18 drenge i kamp for ligaholdet | Nyheder | REHH

Anette Knudsen
9. Januar 2019
Fra venstre: Daniel Lund, Morten Jørgensen, Mads Vingolf, Christian Nim

Tirsdag aften da Ribe-Esbjerg HH mødte TM Tønder i en træningskamp i Skærbækcenteret, var gennemsnitsalderen blevet trukket betydeligt ned. Fire u18 spillere stod klar til at hjælpe et afbudsramt ligamandskab, der både havde spillere afsted til landsholdssamling og en håndfuld ude med skader.

Mads Vingolf spillede således 45 min. på højre fløj, Morten Jørgensen med fine aktioner på venstre fløj, Daniel Lund kom ind i en svær periode i bagkæden og klarede det fint, og Christian Nim lavede to mål fra højre fløj.  Alt i alt en stor oplevelse for de unge drenge men også et tegn på, at talentudviklingen går den rigtige vej. Det er et vigtigt budskab at sende. Vi tror på, at de unge mennesker på sigt kan træde ind på ligaholdet gennem hårdt arbejde og langsigtede udvikling, som på den lange bane skal bringe flere lokale drenge frem til ligaholdet.

Vi ser frem til at følge drengenes udvikling.  Alle fire drenge spiller til dagligt for UH Esbjerg’s u18 drenge, som torsdag aften hentede deres første point i U18 drenge ligaen mod Århus Håndbold. U18 er netop rykket op i ligaen efter jul.

/Mark Bendixen