4 verdensmestre besøger Blue Water Dokken fredag d. 26/2. kl. 18.30 | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
25. februar 2021
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

 

Ribe-Esbjerg HH får besøg af ligaens tophold GOG med de danske verdensmestre fra Egypten Mathias Gidsel, Morten Olsen, Anders Zachariassen, Emil Jacobsen - og en række andre VM-spillere fra Norge og Island.

Det bliver en stor mundfuld for et REHH-hold, der af bl.a. coronagrunde er kommet såret fra start i 2021. Dog også med en succesoplevelse i den klare udesejr over Fredericia. Og lad os lige gå tilbage til november 20, hvor vi i Dokken mødte GOG i Santander Cup. Dog uden Morten Olsen. Efter 29-29 i ordinær spilletid vandt GOG efter omkamp med 34-33.

GOG er i hård kamptræning, når de møder op i Dokken. Tirsdag og onsdag i denne uge spiller de 2 kampe i EHF leaque i Slovenien. Hér forventes stortalentet Emil Lærke retur på venstre back efter skadespause.

Nicolai Nygaard er fortsat ude med en skade. For REHH er der ikke længere noget, der hedder bonuskampe. Der er kun én vej: Vi møder alle hold i øjenhøjde – tror på egne kvaliteter. Vi krydser fingre for en spændende kamp, der gerne må udløse sejssang.

Vi livestreamer kampen på vores facebookside, som I kan finde lige her: https://www.facebook.com/ribeesbjerghh.dk

/Lars Lundgaard