45 min. i fuld kontrol gav to sikre point | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
22. september 2019
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Efter en uafgjort kamp ude mod Fredericia i sidste weekend (29-29) var der lagt op til et brag af en kamp mod gæsterne fra Mors-Thy Håndbold.

Et brag af en kamp blev det. Vi spillede helt fantastisk i store dele af kampen, hvor man specielt skal fremhæve vores målmand Søren Rasmussen. Han gik til pause med en redningsprocent på 61, og dette bevirkede da også, at vi var foran med 13-8 ved pausen.

Efter pausen fortsatte vi med det koncentrerede spil, og langsomt men sikkert kom vi foran med 23-13. Her valgte jeg at sætte de unge og uprøvede kræfter ind i form af Niels Dahl på venstre back og Anders Christiansen på stregen. De har begge vist et stort engagement til træning, og det var fuldt fortjent, at de skulle have lov til at vise, hvad de kan. Rytmen røg dog lidt i spillet - ikke fordi vi skiftede ud, men primært fordi resten ikke er så godt spillet sammen med de to "nye". Dette skal ses som en investering i de kommende kampe, hvilket jeg tror er rigtigt godt givet ud. De fik da også begge vist deres kvaliteter og kvitterede med et mål hver.

Vi vandt kampen fortjent og ganske overlegent 27-22. Ellers må jeg bare tage hatten af for en flot indsats over hele linjen. Specielt vores forsvar, ført an af Jacob Heinl, sørgede for at holde styr på tropperne og hjælpe vores målmænd til en fantastisk kamp.

Vi ser frem til næste kamp, hvor vi tager imod GOG hjemme i Blue Water Dokken søndag den 29. september kl. 20.00.

 

/Lars Walther


Målscorere:

Kasper Kvist 5,
Runar Karason 5,
Nicolai Nygaard 4,
Magnus Søndenå 3,
Miha Zvizej 3
Simen Schønningsen 1,
Lars Mousing 1,
Mathias Jørgensen 1,
Niels Dahl 1,
Anders Christiansen 1,
Gunnar Jonsson 1,
Lasse Uth 1