6 meters kvalitet hentet ind fra vores nordiske naboer! | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
21. juli 2021
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

                        Fra venstre: Jonas Larholm, Jesper Lindgren, William Aar

Nej – Ribe-Esbjerg HH køber ikke metervarer. Men målet er altså 2 meter højt! Cheftræner Kristian Kristensen kommer til at kigge opad, når han skal i øjenhøjde med sæsonens spillertrup.

Det er spillende ass. træner og playmaker, 39-årige Jonas Larholm, med det imponerende CV, som vi kender fra sidste sæson. Jonas er vokset op i Göteborg.

Landsmanden Jesper Lindgren er vokset op - og spillede i drengeårene håndbold i Sveriges smukkeste län, Dalarne, nærmere bestemt i Ludvika. Efter 2 år i Fredericia er 25–årige Jesper rykket vestpå til REHH. Jesper kommer til at spille en markant rolle i forsvaret – og vil også træde ind i rollen som skytte, når der er behov for hans brede kompetencer.

William Aar er vokset op i Trondheim, Norge, hvor han har spillet som dreng og i de fleste senior-år, før turen gik til Aarhus – og videre til Ribe-Esbjerg HH. William er en stærk 2-vejs spiller, der får en markant rolle i både forsvars- og angrebsspillet. Mange har set 23-årige Williams flotte mål i hans første landskamp for Norge ved EM i 20.

Som mange elitespillere er de 3 også i gang med uddannelse. Jesper i onlinestudie målrettet IT-uddannelse. William har en bachelor i økonomi og administration. Jonas er i gang med sidste år på toptræneruddannelsen.

Sandheden skal frem: De 3 skandinaver måler faktisk kun 5,92 m. tilsammen. Men alligevel!!

  
/Lars L