9. plads i grundspillet trods nederlag i sidste grundspilskamp | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
5. april 2021
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Da TMS Ringsted gæstede Dokken søndag eftermiddag, var det med ”kniven for struben” i relation til overlevelse. Det kunne ses på intensitet og udtryk, og udeholdet vandt fortjent 30-32 (14-16). Hjemmeholdet havde kampen igennem udfordringer defensivt med at holde duellerne, og TMS Ringsteds offensive forsvar gav ligeledes problemer i 6:6 spillet. Denne del løste 7-6 spillet periodisk, men da regnskabet skulle gøres op var det ikke nok.

REHH drengene spillede for at ende på 9. pladsen, der giver gode forudsætninger i nedrykningsgruppen, hvor placeringerne 9-13 mødes én gang. I dette slutspil starter REHH og Fredericia med 2 point, Mors-Thy og Århus med 1 point og Lemvig med 0 point. Efter fire kampe er nummer 1-4 kvalificeret til Ligaen, mens nummer fem skal ud i play-off kampe mod 1. divisions nummer to eller tre.

Træner Kristian Kristensensen udtaler efter kampen:
"Vi så skidt ud i dag. Vi er og skal være et produkt af hårdt arbejde i REHH. Glemmer vi det, går det galt og det så vi desværre i dag. Kredit til TMS-Ringsted og et vink med en vognstang til os", slutter træneren.

I skrivende medfører fusionen mellem Skanderborg og Århus Håndbold en del ændringer. Det betyder bl.a., at Århus trækkes med øjeblikkelig virkning og ender sidst i nedrykningsspillet. Dermed har REHH tre kampe tilbage i indeværende sæson.

Målscorer:
Jonas Larholm, 7
Daniel Ingason, 4
Nicolai Nygaard, 4
Miha Zvizej, 4
Morten Jørgensen, 3
Mathias Jørgensen, 3
Kasper Kvist, 3
Simon Birkefeldt, 1
Rúnar Kárason, 1