Aalborg var for stærke.. | Nyheder | REHH

14. september 2018
Foto leveret af: Photo-Andersen.dk

Ribe-Esbjerg HH tabte hjemmekampen torsdag aften med 24-30. Det havde ikke behøvet gå sådan. Hjemmeholdet startede godt og kom foran 3-0 efter få minutter. Som i udekampen mod TTH Holstebro faldt holdet desværre sammen og tabte den resterende del af 1. halvleg med 10 mål, så Aalborg kunne gå til pause med en føring på 11-18.

I 1. halvleg var det primært gæsternes Andreas Holst, der voldte defensiven problemer med sine skud fra bagkæden. Og Aalborg fik desværre også gang i kontrafasen, som straffede hjemmeholdet hver gang returløbet ikke blev udført optimalt. Eneste rigtig stærke mand i den her lejr var Rúnar Kárason, som i perioder nærmest scorede efter behag. En flot kamp af islændingen der fortjent blev kåret som Man of the Match.

Rúnar Kárason blev valgt til dagens man of the match, der præsenteres i samarbejde med Esbjerg City, Broen Shopping og Butcher Esbjerg.

I 2. halvleg kom REHH bedre med. Rasmus Boysen kom på banen som venstre back og gjorde det fint både defensivt og offensivt. Forsvarsmæssigt var holdet lidt mere offensivt og det betød, at defensiven i 2. halvleg kom til at stå ganske udmærket med en fint spillende Søren Haagen bagved. Et par gange var vi bagud med 4 mål og havde mulighed for at komme endnu tættere på, men et par oplagte chancer blev desværre misbrugt og Aalborg kunne køre en sikker sejr hjem.