Against all Odds | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
3. oktober 2019
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Onsdag aften spillede Ribe-Esbjerg HH atter kamp i Primo Tours Ligaen. Destinationen var den imponerende Skjern Bank Arena, hvor hjemmeholdet plejer at være ugæstfrie, når der spilles om point.  

Lad os bare afsløre at Ribe-Esbjerg kollektivet fik vendt op og ned på flere statistikker denne aften. Det blev nemlig til en overraskende 27-29 (14-12) sejr efter en intens kamp, der bølgede frem og tilbage, uden at nogle af parterne ville give sig undervejs.

Ribe-Esbjerg HH drengene fik holdt snor i Skjerns stjernespækkede bagkæde, og da der samtidigt blev åbnet op for scoringsfrekvensen i 2. halvleg, endte det således med en sejr, der luner i Ribe-Esbjerg teamet.

”Denne sejr var så absolut et foreløbigt højdepunkt i denne sæson. En udesejr i Skjern behøver ikke yderligere omtale. Vi dækker vanvittigt godt op anført af forsvarsgeneral Jacob Heinl. I den anden ende spiller vi med kløgt, hvilket minimerede de fejl vores modstander gerne ville have straffet. Det er en mandfolkepræstation, vi var vidner til, og det giver selvsagt næring til mere”.

/Kristian Kristensen


Målscorer:
Rúnar Karáson, 7
Miha Zvizej, 4
Mathias Jørgensen, 4
Daniel Ingason, 4
Lasse Uth, 3
Nicolai Nygaard, 2
Lars Mousing, 2
Magnus Søndenå, 1
Kasper Kvist, 1
Gunnar Steinn Jónsson, 1

Næste kamp er på hjemmebane d. 12/10, hvor vi spiller mod Bjerringbro-Silkeborg. Der vil være fri entré til denne kamp!