Alle fem Hoved Partnere i REHH forlænger deres aftaler | Nyheder | REHH

Cecilie Winther
3. Juli 2018

Det Faglige Hus og FairVikar med Johnny Nim i spidsen har gennem de sidste 4 sæsoner trukket det helt store økonomiske læs i klubben – og det fortsætter de med. ”For at klubben kan indfri sit meget ambitiøse mål om at blive dansk mester inden for de kommende 3 sæsoner, er det altafgørende, at Det Faglige Hus er så stor en medspiller, som de er. Vi er derfor utrolig taknemmelige over den velvillighed, som Det Faglige Hus viser over for vores projekt”, udtaler Ribe-Esbjerg HH’s bestyrelsesformand, Holger Refslund.

Landsformand i Det Faglige Hus, Johnny Nim udtaler: ”Ribe-Esbjerg HH er et ambitiøst projekt og som Hoved Partner har Det Faglige Hus store forhåbninger til det kommende års resultater i klubben. Gode resultater for klubben betyder bedre eksponering af os som Hoved Partner, og gode resultater betyder flere tilskuere på lægterne og dermed en endnu bedre stemning, når vi afvikler kampe på hjemmebare. Med vores Hoved Partner aftale støtter vi lokalt og eksponeres nationalt, og vi glæder os over den store velvilje og opbakning, der er i lokalområdet. Kun ved at vi er mange, der står sammen, opnås de gode resultater som vi alle ønsker”. 

Frøs Sparekasse har ligeledes gennem mange år været en trofast støtte, hvoraf sparekassen i de sidste 4 sæsoner har været Hoved Partner. Esbjergvirksomheden Centex IT & Netværksløsninger, der har været Hoved Partner i én sæson, har ligeledes forlænget deres aftale. Det betyder, at hjemmebanen i Ribe også i den kommende sæson bærer navnet Centex IT Arena. Sports Connection, der har retten til at distribuere verdens hurtigst voksende skomærke, nemlig amerikanske Skechers, trådte til sponsorkredsen som Hoved Partner forud for sæsonen 2017-2018 og har altså også valgt at forlænge sin aftale efter første år. ” Vi har valgt at fortsætte det tætte samarbejde med Ribe-Esbjerg HH, fordi vi ønsker at støtte en lokal klub med et godt sammenhold. Hovedsponsoratet passer godt ind i vores øvrige marketingaktiviteter, og det har derfor været et naturligt valg for os fortsat at bakke op om håndboldherrerne. Det bliver en rigtig spændende sæson, som Ribe-Esbjerg HH går i møde med et stærkt hold - det glæder vi os til fortsat at være en del af”, siger Hanne Sørensen, Nordic Marketing Manager hos Skechers.

Holger Refslund udtaler: ”Vi er utrolig glade og stolte over, at vi kan tiltrække og fastholde både lokale, nationale og internationale virksomheder som Hoved Partnere i Ribe-Esbjerg HH. Vores Hoved Partnere har både lokal forankring men samtidig også større national og international gennemslagskraft, og at vi kan fastholde virksomheder i den kaliber i vores portefølje betyder meget for os. Det viser klubbens kommercielle styrke og udvikling, og at vores Hoved Partnere ønsker at være en del af det projekt, vi har gang i. Vi satser stort – rigtig stort - i de kommende sæsoner, så forlængelsen med samtlige vores af vores Hoved Partnere er af uvurderlig betydning for os”.

 

/Anette Knudsen