Anders Thomsen evalurer sæsonen | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
30. december 2022
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Juleferien er godt i gang - nytår og VM står for døren og det er dermed en oplagt mulighed for cheftræneren at gøre status på sæsonens forløb:


For blot 5 måneder siden påbegyndte vi arbejdet med en helt ny trup, hvor ca. halvdelen af spillerne var nye i REHH sammenhæng. Hen over sommeren 2022 sagde vi farvel til en række REHH-profiler og markante spillere, som med deres rutine og roller havde stor andel i, at vi kvalificerede os til DM slutspillet. Målet for ligaturneringen 22/23 er forsat, at slutte blandt de bedst 8 hold. Måske ambitiøst med så stor en udskiftning i truppen, men vi har et ønske om at være ambitiøse og arbejdsomme. Jeg oplever en stab og en spillertrup som sammen vil hinanden, og som vil være ambitiøse på hinanden og klubbens vegne. Set fra min stol, så går det hele meget godt hånd i hånd.

Når der skal gøres midtvejs status, så ville det være nærliggende at kigge på pointhøst og aktuel placering i ligaen, og af den vej fremhæve de mange positive tendenser på banen. Men jeg tillader mig nu alligevel at gå højere op i helikopterperspektiv, og gøre status på en række mere bæredygtige parametre. 

I et historisk perspektiv kigger klubben ind i stabilitet, balance og øget kontinuitet. Det handler ikke kun om spillertruppen, men også om de mennesker, som arbejder omkring holdet og klubben. Der er skabt en god balance i driften af klubben og der blæser mange positive vinde. Det samme gør sig grundlæggende gældende på banen. Det hele afkodes bedst på en øget tilgang af tilskuere til vores hjemmekampe, større medie bevågenhed og interesse for, hvad der foregår i REHH. Hjemmekampene er vores vigtigste udstillingsvindue for vores sponsorer, tilskuere, fans og alle de frivillige. På hjemmebanen har vi i 7 ud af de første 9 kampe sat point ind på kontoen og i tillæg leveret spænding, seværdigt håndbold og god underholdning. Og nå ja, så har vi jo lige på hjemmebane kvalificeret os til Final4 i Jyske Bank Boxen til februar.

Nu er spillerne og staben sendt på en velfortjent juleferie, men vi vender tilbage i fornyet og styrket udgave i det nye år.


Rigtig godt nytår.


Anders Thomsen
Cheftræner