Ændring af kamptidspunkter | Nyheder | REHH

Anette Knudsen
9. Oktober 2018
Foto leveret af: Photo-Andersen.dk

Ribe-Esbjerg HH har indtil nu i denne sæson haft én tv-kamp på hjemmebane mod Aalborg Håndbold og én tv-kamp på udebane mod Lemvig-Thyborøn Håndbold. Derudover er kampen mod SønderjyskE den 15. oktober for længe siden også blevet udvalgt til tv-kamp, men nu har TV2 ytret ønske om at vise hele tre kampe mere på deres sportskanal, TV2 Sport – alle tre kampe er hjemmekampe i Blue Water Dokken i Esbjerg.

Det drejer sig om kampen mod Mors-Thy Håndbold, der nu skal spilles mandag den 19. november kl. 19.30, kampen mod GOG der spilles lørdag den 1. december kl. 20.15 og kampen mod TTH Holstebro, der spilles lørdag den 8. december kl. 20.15. Det forholdsvis sene kamptidspunkt de to lørdage skyldes, at EM-slutrunden for kvinder afvikles i december måned.

Derudover er kamptidspunktet for hjemmekampen den 22. december blevet flyttet frem til kl. 14.15 – også efter ønske fra TV2 der vil vise klip fra kampen. Kampen spilles fortsat i Centex IT Arena i Ribe.

”Der er til stor glæde for klubben, at TV2 viser så meget interesse for vores produkt på trods af de sportslige resultater i øjeblikket. TV-kampene giver rigtig god eksponering af REHH og ikke mindst vores mange samarbejdspartnere - de nyder stor gavn af den eksponering, de opnår gennem klubben i den bedste sendetid på tv”, udtaler administrationschef Anette Knudsen.