Arbejdssejr over KIF Kolding | Nyheder | REHH

Anette Knudsen
9. februar 2019
Foto leveret af: Ingrid Anderson-Jensen - Nordlyset72

Hjemmekampen mod KIF Kolding fredag aften blev en noget rodet affære. 1. halvleg var flere gange ved at knække over i REHH`s favør, men hver gang kom KIF Kolding tilbage, og det lykkedes endda traditionsklubben at komme foran med en enkelt pind, 14-15 ved pausen. Det havde ikke behøvet gå sådan. Udvisningsminutterne haglede ned over hjemmeholdet, som havde spillere siddende udenfor i 10 minutter i løbet af halvlegen, hvilket gjorde det svært at få tingene til at glide i nogen af enderne.

Men… Man havde en fornemmelse af, at hvis REHH kunne undgå for mange udvisninger efter tepausen, så ville holdet køre en sejr hjem. Det lykkedes også. En enkelt udvisning blev det til i anden halvleg. En direkte konsekvens af de færre udvisningsminutter blev, at KIF Kolding havde umådeligt svært ved at spille sig igennem hjemmeholdets forsvar, som stod uhyggeligt stærkt. Og da målmand Søren Haagen, som havde afløst Søren Rasmussen i første halvleg, i tilgift stod fornemt, så skulle det blive vanskeligt at score mål. Alligevel var det imponerende kun at lukke 5 scoringer ind i de sidste 30 minutter.  Det sker stort set aldrig på så højt et niveau. Det er klasse!

Til gengæld var det de store brændte chancers aften. REHH gik i scoringskrise i det sidste kvarter, hvor meget store chancer fra alle positioner på banen blev misset. Det var defensiven og Haagen, der reddede holdet. Men når alt kommer til alt: De 2 points var det vigtigste. Nu venter et drama i Sønderborg torsdag aften, hvor vi møder SønderjyskE.

Søren Haagen blev fortjent kåret til Man of the Match i samarbejde med Esbjerg City, Broen Shopping & Butcher

Kampen bød også på debut til Mathias Nikolajsen, der kom i spil flere gange på venstre fløj efter udvisning til Kasper Kvist. Vi glæder os til at se Mathias til forhåbentlig mange kampe i den blå REHH-trøje fremover.

Debutant Mathias Jørgensen fik overrakt et gavekort fra Esbjerg City/Broen Shopping.