Årets sidste hjemmekamp | Nyheder | REHH

Anette Knudsen
21. December 2018
Foto leveret af: Ingrid Anderson-Jensen - Nordlyset72

Kampen lørdag eftermiddag kl. 14.15 mod Lemvig-Thyborøn er vigtig. Et blik på stillingen fortæller alt. Sølle 2 points forskel. Og… Vinder Lemvig-Thyborøn kampen i Ribe vil begge hold stå noteret for 12 points. I så fald vil Lemvig være bedst placeret indbyrdes, da REHH tabte det første opgør på udebane.

Alt det er kun spekulationer.

REHH møder ind til kampen med et smalt nederlag til Aalborg i bagagen. Men på trods af det nederlag har holdet præsteret helt anderledes stærke og stabile præstationer i den seneste tid. Lemvig-Thyborøn møder ind til kampen med en vital og flot tilkæmpet sejr over Nordsjælland Håndbold.

Der er også lidt lokal kolorit på udeholdet. Kampen byder nemlig på et gensyn med et par tidligere REHH-drenge. Playmaker Mark Nikolajsen og stregspiller Mathias Porsholdt stiller som bekendt op for Lemvig-Thyborøn. For første gang nogensinde skal Mark spille en turneringskamp mod sin barndomsklub – på udebane. For Mathias er det første gang overhovedet, at han møder sin tidligere klub. Han sad ude med en hjernerystelse i klubbernes første møde i sæsonen, som Lemvig ret sikkert trak sig sejrrigt ud af.

Det bliver også et gensyn med cheftræner Claus Uhrenholdt, som i mere end 3 sæsoner gjorde et godt stykke arbejde i REHH. Vi ønsker de tre herrer al mulig held i fremtiden – men bare ikke en sejr i lørdagens kamp. Den skal REHH allerhelst tage. Sådan er det.

Men det bliver ikke nemt. Lemvig-Thyborøn har været dygtige til at kæmpe sig til points i rigtig mange kampe og i de to klubbers indbyrdes opgør i Lemvig, så vi tydeligt det høje topniveau, som holdet en gang i mellem leverer. Det er flot af en oprykker.

REHH har haft en stærk defensiv længe. I kampene mod TTH Holstebro og BSV så vi tillige hvordan offensiven sprudlede. Begge dele skal allerhelst fungere, hvis vi skal trække os sejrrigt ud af lørdagens kamp. Lad os arbejde os til 2 points – og en rolig jul.

God kamp!

/Sune Agerschou