Årets spiller og årets frivillige er kåret | Nyheder | REHH

5. maj 2019
I forbindelse med lørdagens opgør mod Mors-Thy Håndbold, som desuden var sæsonens sidste kamp i Herre Håndbold Ligaen, blev årets spiller og årets frivillige i henholdsvis Ribe og Esbjerg kåret.

Dysten mod Mors-Thy Håndbold satte et dejligt punktum for sæsonen med en spændingsfyldt sejr på 25-24, der sikrede Ribe-Esbjerg HH 1. pladsen i kvalifikationsspillet. Sejren var dog ikke det eneste, der skulle fejres i forbindelse med kampen. Inden startfløjtet lød, var det nemlig, traditionen tro, tid til at kåre årets spiller. Det blev en mand, der i samme ombæring kunne hyldes for at have rundet sit 100-kamps jubilæum i det vestjyske - Lukas Karlsson.

Om årets spiller skriver sportschef for Ribe-Esbjerg HH, Sune Agerschou:

"Årets spiller i sæsonen 2018-19 er en spiller der de sidste 3 år har været vigtig både på og udenfor banen.
Han er skudstærk, teknisk meget kompetent og har udpræget flair for at binde spillet sammen. Han er et meget sympatisk menneske og en dygtig leder både på og udenfor banen.
Han vil blive savnet efter sommerferien, da han har valgt at skifte klub, men hans ophold i REHH vil aldrig blive glemt af klubben.
Årets spiller er Lukas Karlsson."


Efter kampen var der anledning til endnu en omgang store klapsalver. Her blev årets frivillige i henholdsvis Ribe og Esbjerg kåret. Vigtigheden af de mange frivilliges store indsats er dybt afgørende for Ribe-Esbjerg HH, og klubbens netværks- og eventansvarlige, Orla Dahl fortalte i forbindelse med kåringen i hallen:

"Ribe HK og Ribe-Esbjerg HH har ca. 50 frivillige, der hver bruger mellem 5 og 8 timer hver gang, vis piller hjemmekamp. De sørger for, at hallen er klar til spillere og publikum, at der er mad og drikke, at dommerbordet, speakerpladsen og musikken er bemandet samt at sikkerheden og en lang række andre funktioner bliver varetaget.
Vi sætter som klub stor pris på vores frivillige, og det ville være svært at få afviklet en ligakamp uden dem. Derfor kære publikum - giv vores frivillige en ordentlig hånd for at det arbejde de udfører for os alle.
Vi har en tradition med at udnævne årets frivillig i Ribe og Esbjerg. Årets frivillig i Ribe er i år Jørn Severinsen og Årets frivillig i Esbjerg er Heidi Benn Lauerberg. Giv dem en kæmpe hånd!"

De frivilliges indsats blev i høj grad anerkendt af tilskuerne i Centex IT Arena, som kvitterede med en stor applaus.


Årets frivillige, Jørn og Heidi.