Årets spiller - og en svær afsked | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
8. maj 2022
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

I går var dagen, hvor vi måtte sande, at det blev den sidste kamp på hjemmebane i denne sæson - og det betød for nogen, at det var deres sidste hjemmebanekamp i den blå trøje for REHH.

Dette gik selvfølgelig ikke ubemærket hen og der blev derfor overrakt gavekurve fra Frøkjær Papir & Vin til de spillere, som snart skal ud på en ny rejse.


Søren Rasmussen blev velfortjent kåret som “Årets Spiller” - Han fik overrakt et flot ur fra Guldsmed Pecani. Titlen som årets spiller løb Søren også med i sidste sæson, men i år var noget ganske særligt. Søren stopper som bekendt sin karriere i målet, noget som vi alle er berørte af. Ligaen mister en eminent målmand, som har 35 landskampe bag sig. I kampen i går stod han med en redningsprocent på 50% i første halvleg - og det er dét Søren kan. Klubben tager afsked med en vellidt, hårdtarbejdende og dybt professionel mand, som alle ser op til og respekterer. Hans gang i klubben blive savnet unægtelig.

 


Efter 5 sæsoner i klubben tager vi også afsked med en anden stor profil - Miha Zvizej. Hans gode humør og attitude vil ligeledes vil blive savnet og vi ved at det er en stærk stregspiller, vi i næste sæson skal møde på den anden side af banen. 


Vi siger tusind tak for indsatsen i REHH-trøjen til Søren Rasmussen, Jonatan Mollerup, Miha Zvizej, Jonas Hald, Anton Fredslund, Torben Petersen, Christoffer Langerhuus, Tobias Olsen og Andreas Haagen - og vi ønsker dem al mulig held og lykke på deres kommende nye rejse.