æbelserne på at nå nærmere  de attraktive 8 slutsspilspladser.

REHH var uden de 2 skadede spillere Pelle Schilling og Troels Jørgensen.
S
ærlig tydelig blev Troels Jørgensens fravær i kampens første kvarter.

I mangel på skud fra distancen blev REHH spillerne gang på gang fanget at GOG forsvaret,  og der var intet flow i bagspillet.

2 mål, et brændt straffe  og 2x2 min. Udvisning  til REHH, gav  GOG føring  på 6-2, hvoraf 4 på kontra.

Mads Jepsen  blev sat i spil  og gjorde en markant forskel.

Tempo i bagspillet  og flotte gennembrud og indspil  af Jepsen, fulgt op af solidt  forsvar med Frandsen eminent spillende i målet  (3 ud af 4 straffe tager unge Frandsen), og Antonsen konstant fightende i forsvaret ,bragte REHH på vinderkurs og halvlegsstillingen var 10-9 i Ribe-Esbjergs HH favør.

I 2. halvlegs første ca.15 minutter havde  REHH svært ved at holde momentum, men førte dog 15-13. Jacob Holm sendte et par missiler af sted fra distancen, men ellers kneb det  gevaldigt at score hos GOG målmanden Frank Mikkelsen, som nåede en redningsprocent på 70 % ( ud af 10 skud)

Med 5 minutter tilbage var stillingen18-18 ,men et par uheldige valgte afslutninger uden den store kvalitet , plus en spiller for meget på banen 3 minutter før tid med efterfølgende 2 minutters straf afgjorde kampen.

GOG vandt 20-18.

Et bittert pointtab .

REHH spiller i dele af kampen flot angreb og forsvar, men udfaldene, som klart kommer i en kamp , var  desværre for mange

Mads Jepsen scorer 4,Matias Helt 3, René Antonsen 3, Jacob Holm 3, Mark Nikolajsen 2, Morten Vium og Morten Nyberg hver 1