Bravt kæmpende REHH hold måtte afgive begge point | Nyheder | REHH

6. september 2018
Ingrid Anderson-Jensen - Nordlyset72

Gæsterne fra BSV (sølvvinderne fra sidste sæson) kunne rejse hjem fra Blue Water Dokken med begge point efter en intens og målrig kamp, hvor angrebsspillet i begge ender af banen fungerede formidabelt i store perioder for begge hold. Det var BSV, der kom bedst ud af starthullerne. Lange Nikolaj Markussen gjorde, hvad der passede ham i særligt det første kvarter og bombede boldene ind bag Tim Winkler i REHH målet. Og hvis forsvaret enkelte gange kom langt nok frem til at presse ham i skudafviklingen, smed han bolden ind til Michael Knudsen eller Jesper Nøddesbo på stregen. 5-8 efter 9 minutters spil fortæller alt om trængslerne i REHH’s defensiv.

Angrebsmæssigt var der til gengæld masser af lyspunkter. I stort set hvert eneste angreb kampen igennem fik REHH spillet sig frem til store chancer og gode afslutningsmuligheder. Det var flot. Ganske enkelt. Rúnar Kárason på højre back var uhyre stærk som afslutter, særligt fra distancen. Lukas Karlsson fordelte boldene med vanlig omtanke og var selv driftssikker i sine skud på mål. Og både Nicolai Pedersen og Hermann Vildalen, som supplerer hinanden på venstre back, gjorde det godt med sammenlagt 10 mål fra den position. Vildalen fik i øvrigt aftenens største bifald, da han på et frikast efter tid i 1. halvleg kanonerede bolden op i det ene målhjørne. Bagud 14-17 ved pausen kunne enhver se, at det var defensiven, det haltede med.

Fra 2. halvlegs start skiftede Søren Haagen med Tim Winkler, og det gjorde udbytte indledningsvist. Flere Søren Haagen redninger i de første 10 minutter i 2. halvleg var medvirkende til, at REHH fik kontakt ved 22-22 og 23-23. Der var ingen tvivl om, at teten i kampen var vendt til vestjydernes fordel. BSV var pludselig presset og tog timeout. Da stødet for alvor skulle sættes ind, gik det dog galt. REHH tabte en overtalsperiode med 0-2, og selvom angrebsspillet fortsat i lang hovedparten af kampen fungerede upåklageligt, så hang holdet de sidste minutter af kampen for det meste 2-3 mål bagefter. En slutspurt hvor REHH dækkede offensivt var lige ved at føre til point, men det hele endte desværre i et 1-måls nederlag.

Skuffelsen over nederlaget kan aldrig opvejes, men dog er helhedsindtrykket efter kampen, at det var et rigtig godt kæmpende og velorganiseret REHH hold, der onsdag aften præsenterede sig mod sølvvinderne. Niveauet på de to hold var det samme, men BSV var en lille smule klogere og tog derfor begge point.

Målscorere: Runár Kárason 9, Nicolai Pedersen 6, Lukas Karlsson 5, Hermann Vildalen 4, Pelle Schilling 3, Miha Zvizej 2, Rasmus Boysen 1, Kasper Kvist 1

Dagens Man of the match blev Rúnar Kárason, der blev kåret i samarbejde med Broen Shopping, Esbjerg City og Butchers