Chokket i Dokken – hvor det var HOLDET der vandt! Ribe-Esbjerg vinder over Aalborg Håndbold med 36-33 | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
20. november 2021
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Aalborg mødte op i Blue Water Dokken til lørdagskampen med 9 ligasejre i træk. I første halvleg var der ikke tegn på, at det blev ændret. Egentlig udmærket fight og spil hos REHH – men også nogle løse afslutninger og for få redninger. Men det var altså hele Aalborg arsenalet, der blev sendt på banen – med Aron Palmarsson i spidsen. 13-18 ved pausen.

2. halvleg blev én lang formidabel REHH-præstation - blev vundet med 23–15! Gade og Aggefors i målet var statister i et REHH-show. De positive oplevelser stod i kø:

45-årige Søren Rasmussen viste endnu en gang i den sidste sæson som aktiv et fremragende niveau. Især ved skud fra fløje og streg. Søren vandt målmandsduellen.

Miha Zvizej blev serviceret med kloge indspil, der blev omsat 100 %. Man bemærkede også Mihas overskud til at bakke kammeraterne op. Det er altså mål værd! Og sammen med en storkæmpende Jesper Lindgren var han stopklods i midterforsvaret gang på gang, når Aalborg forsøgte indspil til stregen.

Mathias Jørgensen var igen ”den gamle Mathias” – sikkerheden selv! Og hele tiden med positiv anførerattitude. Sune Iversen fik med 6 mål på 8 vist det store potentiale. Emil Grønbech sendte 3 projektiler ind bag Gade på afgørende tidspunkter. Det var en over 60 minutter klogt spillende Torben Petersen, der sammen med Jonas Larholm bandt det hele sammen i en anden halvleg, som vi sent glemmer.

4 minutter før tid smider vi et par bolde væk i angrebet. REHH er kun foran med 2 mål. Så vælger Anders Thomsen en dristig 7-6 med tomt mål. Resultat? 2 scoringer af Langerhuus på stregen suppleret af mål af Mathias Jørgensen, Mollerup og Sune Iversen.  Hvor REHH så mange gange har tabt kampen de sidste to minutter, så blev vi ved med at dele mål med Aalborgs A-kæde. 36-33!

Det var så tydeligt, at HOLDET kæmpede sammen og gjorde hinanden gode - klogt styret af cheftrænerdebuttanten Anders Thomsen. Tilføjelse: De 2 point luner gevaldigt.