Comeback udeblev i SønderjyskE | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
7. februar 2021
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Det blev til et nederlag mod SønderjyskE på 28-23 (14-9) efter en kamp, hvor REHH ledte efter det sidste gear til at matche hjemmeholdet.

Angrebsmæssigt blev det tungt og duellerne blev sjældent vundet mod en granvoksen midtblok. Defensivt så det periodisk fint ud, men afkastet på kontraløbene, sammenholdt med brændte chancer, gav et dårligt udgangspunkt til pausen.

Efter pausen fik REHH-holdet alligevel kæmpet sig ind i kampen qua 7-6 spil og en defensiv der straffede SønderjyskE's ditto. Flere scoringer i tomt mål fik REHH helt op på 22-22 og pludseligt var kampen åben med 7 minutter igen. Meget symptomatisk gik afgørelsen op i tekniske fejl, og SønderjyskE red stormen af og fik en klar og fortjent sejr.

”Det var desværre lidt som forventet, at vi ville hænge efter fysisk. Omvendt havde vi forventet lidt kompensation med et aggressivt udtryk. Det udeblev desværre og det er selvsagt utilfredsstilende. Vi arbejder stenhårdt videre og fokusere på onsdagens hjemmekamp, hvor Skanderborg venter” slutter Kristian Kristensen.

Onsdag d. 10/2 bliver kampen mod Skanderborg fløjtet i gang kl. 18:30 og vil kunne ses på TV2 Sport, samt følges tæt på Tophåndbold