Dansk ”flagskib” kommer på besøg | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
2. marts 2020
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

I denne utrolig spændende og tætte afslutning på grundspillet får vi besøg af de regerende Danmarksmestre og det indtil videre suveræne tophold i Primo Tours Ligaen fra Aalborg Håndbold. Nordjyderne har sat sig solidt på ligaens 1. plads og leverer samtidig en flot Champions League kampagne, hvor holdet præsterer og udfordrer de tunge drenge på den internationale scene.

Aalborg-holdet behøver ikke yderligere omtale - det kan kortfattes til at være et internationalt hold på højeste niveau med landsholdsspillere på mange pladser. Der venter derfor en svær modstander onsdag aften, men vores tilgang til kampen bygger på den gamle kliché: ”Der er ingen, der er så store, at de ikke kan lægges ned!” Med den indstilling skal vi spille med kløgt og forsøge at få skabt spillet og kampen på vores præmisser. Balancen mellem taktisk disciplin og frigjorthed er nøglen i denne ligning. 

Vi er endnu engang indstillet på at spille med den energi, der kendetegner området som helhed. Med den sædvanlige støtte fra lægterne gør vi alt for at skabe en seværdig og underholdende kamp.

Vi håber at se en masse mennesker i hallen – vi har brug for jeres opbakning!


/Kristian Kristensen
Cheftræner