De næste 4 kampe kommer til at definere sæsonen! - William Aar tror på, at REHH kan optimere de gode perioder. | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
22. februar 2022
Foto leveret af Photo-Andersen.dk


24-årige William Aar er vokset op i Trondheim – Norges 3. største by. Han er nr. 5 af 6 søskende – i en familie, hvor rigtigt meget handlede om håndbold. I 2020 fik han debut på landsholdet. En skadespause hen over efteråret holdt ham ude af EM.

Spørger man William, om han nu er skadefri, så får man det karakteristiske store smil og bemærkningen ”Nahrr”. Oversat betyder det, at man som fighter i både forsvar og angreb aldrig er helt skadefri. Men ”jeg spiller”. Og det gør han. Vi så det sidst mod LTH, hvor William med stærkt forsvarsspil også fik smidt 5 mål ind.

”Jeg skal bidrage med det, jeg kan. Mit forsvarsspil fungerer godt. Jeg er fleksibel og god til at lukke hullerne. Og så skal jeg offensivt byde ind med en masse fart”.

Ribe-Esbjerg HH står bl.a. foran GOG, BSH, Skjern og Mors-Thy. William vurderer, at de kampe i høj grad vil definere, om REHH kan nå slutspillet, ”for der bliver ingen billig 8. plads!”.

”Vi skal lige nu arbejde på, at vores stærke perioder i kampene forlænges. Anders (Thomsen) har bragt noget tro og struktur ind i truppen. Men vi må ikke bilde os selv ind, at ”nu kører det”. Det er fortsat benhårdt arbejde!”

William Aar er én blandt mange i REHH-truppen, der har suppleret håndboldkarrieren med uddannelse. Han har en Bachelor i Økonomi og Organisation. Og ”den skal følges op med en Kandidat”.

REHH-truppen er et stærkt team – sammensat af engagerede og konstruktive personligheder!


/Lars L


William Aar er sponsoreret af Sønderjysk Forsikring