Defensivt kollaps | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
17. november 2019
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Der er ingen grund til at prøve at komme med søforklaringer på dagens resultat. Vi var vidne til et defensivt kollaps, som desværre betød, at vi tabte 27-30 (15-15) til Århus Håndbold.

Vi startede kampen i vores 5:1 formation, som virkede ganske fornuftig i Aalborg, men desværre fik vi aldrig løst Århus' ganske enkelte overgange, som gang på gang bevirkede, at vi blev overspillet, var "forvirrede" og "glemte" de ting, som vi skulle have gjort. Vi skiftede så over i vores 6:0, som så lidt bedre ud, men der manglede bid i tingene.

Set sammen med det, var vores målmænd heller ikke videre heldige, og vi må konstatere, at vi først fik vores anden redning efter 45 min.

Vi havde flere små ”comebacks” i kampen, men når tingende skulle afgøres, var vi bare ikke dygtige nok på dagen.

Det var første gang efter Jacob Heinl's farvel, at man virkelig kunne se, hvad han var garant for. Han manglede i den grad som styrmand - men vi skal ikke græde (en s…) over det. Vi skal tilbage på sporet hurtigst muligt. 

Hvordan gør man så det?, spørger nogen nok. Vi havde en lang samtale efter kampen, hvor der blev delt konstruktivt kritik ud, og nu må vi arbejde hårdt på, at vi til næste kamp kan komme med et meget stærkere udtryk……… For det er i den daglige træning vi skal flytte os. Så jeg er sikker på, at vi nok skal finde vores rytme igen. Vi er for gode til at levere en sådan indsats, som var tilfældet i dag.

 

/Lars Walther


Målscorer:


Kasper Kvist, 1
Tim Winkler, 1
Lasse Uth, 2
Lars Mousing, 2
Gunnar Jonsson, 2
Nicolai Nygaard, 3
Mathias Jørgensen, 3
Rúnar Kárason, 4
Simen Schønningsen, 4
Miha Zvizej, 5