”Den kamp kan man kun glæde sig til”! | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
1. maj 2023
#SAMMENIRIBEESBJERG

Ribe-Esbjerg HH – Skjern Håndbold
den 3. maj kl. 19.30


Fem point i de første 3 kampe – som supplement til det ene fra Grundspillet – placerer vores vestjyske naboer som slutspilspuljens førerhold, før de møder op i Dokken onsdag aften. Magnus Haubro, playmaker i REHH ved, at vi kommer til at møde et sammenspillet hold, som både offensivt og defensivt, særligt i de seneste par kampe, virkeligt har set gode ud:

”Skjern er ovenpå i øjeblikket. Og det vil vi selvfølgelig gøre alt for at ændre på i Blue Water Dokken. Hvis vi skal lykkes med at vinde kampen på onsdag, så kræver det, at vi får scoret på vores chancer.

Det have vi ret stort besvær med, da vi besøgte Skjern. Får vi scoret på de chancer, vi tilspiller os, så er jeg også sikker på, at vi har en god mulighed for at tage sejren og de 2 point. Og dermed lægge yderligere pres på Skjern og Aalborg i toppen af puljen. Det er en kamp, man kun kan glæde sig til!”

Landsholdets assistenttræner, Henrik Kronborg, møder op med et stærkt hold på alle pladser. Og de har da også vundet sæsonens hidtidige 4 kampe mod REHH. Men vi havde heller ikke slået KIF Kolding i denne sæson - før sidste kamp i Blue Water Dokken. Så… hvorfor ikke?


/Lars L


Kom og hjælp herrerne fra lægterne, så vi kommer endnu tættere på semifinalen!
Køb billetter lige her → Billetsalg

Det er også muligt at købe billet i døren, dog pålægges der et gebyr på 15 kr.


 Match- og Bold Partner:
Foto: Photo-Andersen.dk