”Den kamp skal vindes!” - REHH spiller i Fredericia tirsdag kl. 18.30 | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
14. februar 2021
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Begge hold kan citeres for overskriften. For såvel Fredericia som REHH er gået ind i det nye år med 2 nederlag. Begge hold kan stadig nå slutspillet. Med 3 point op til Fredericia ved Ribe-Esbjerg HH godt, hvad det drejer sig om.

Det er ingen floskel, når alle betegner Fredericia som et frisk pust i ligaen på anden sæson. Det går ud over stepperne. Vi fik selv østjydernes tempo lige i hovedet, da vi tabte i Dokken med 31-32 i oktober 20. Én af de mange kampe i efteråret, hvor det var lige ved – men 0 point. Sikkerhed i afslutningerne og klogt retur-tilbageløb er nødvendigt for en sejr. Håndboldens abc? Netop!

Emil Tellerup i målet - med ligaens mest utraditionelle og publikumsvenlige stil - og Rasmus Boysen i forsvaret har tidligere spillet i REHH. I næste sæson flytter Boysens forsvarsmakker Jesper Lindgren til REHH. Stoklund, Nørager og Martinussen er de mest scorende på et hold, hvor mange spillere byder ind.

Spiller for spiller kan REHH selvfølgelig stå distancen. Som hold skal vi vise, at vi kan endnu mere end det! Nicolai Nygaard forventes klar igen efter skadespausen mod Skanderborg.

 

/Lars Lundgaard