Den norske landsholdsspiller William Aar rykker til Ribe-Esbjerg HH | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
20. april 2021
Foto: Ole Nielsen

Ribe-Esbjerg HH gik målrettet efter William Aar efter konkursen i Århus Håndbold.

Cheftræner Kristian Kristensen vurderer, at den 23-årige nordmand, der kom til Aarhus før denne sæson, passer fint ind i det sportslige koncept, der skal arbejdes med fremadrettet. Herunder at William Aar kan spille alle pladser i bagkæden.

William er to-vejs spiller. Han har en blændende fysik og en vilje, der sammenlagt har bragt ham ind i Christian Berges norske A-landsholds trup. Han passer dermed godt ind i den kultur, vi skal have skabt i REHH, hvor indstilling og vedholdenhed skal være bærende elementer.”

Der står 1,98 cm og 98 kg på William Aar’s CV.

”Efter en samtale med Kristian Kristensen har jeg fået stor tillid til projektet i REHH. Jeg har i min tidligere karriere savnet et udviklingsmiljø præget af erfarne holdkammerater. Det får jeg i REHH. Jeg håber, det kan bidrage til min videre udvikling. Jeg vil gøre alt for, at vi i næste sæson kan fylde arenaerne via masser af energi og gode resultater”.

Der er indgået en 2-årig aftale for 2021-23.


/Claus V. Madsen
 Direktør