Der kommer heldigvis altid en ny kamp! | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
16. september 2023
#SAMMENIRIBEESBJERG

Ribe-Esbjerg HH – Skanderborg AGF
23-27 (12-10)


Efter 58 min. havde Skanderborg scoret 24 mål. De sidste 3 mål kom, da REHH pressede helt oppe. Så vinder man normalt ikke i herreligaen. Der var SÅ mange muligheder for, at REHH kunne have vundet den match. Også selv om Magnus Haubro er ude over lang tid - og Simon Birkefeldt igen sad over med en skade.

Med Birkefeldt ude delte Marcus Dahlin og Emil Grønbech spilletiden på højre back. Ingen af dem ”havde dagen”. Ét mål tilsammen. Så er det svært at få point. Også Ásgeirsson spillede med trukket håndbremse. Det var et problem, at REHH på intet tidspunkt havde tre målfarlige spillere i angrebet samtidig. Det lagde et stort pres på de to, der kendte vejen til målet – Mørk og Aar.

Marcus Mørk i hele kampen – og William Aar i første halvleg - leverede varen. William var dog også én af synderne i kampen om at lave flest tekniske fejl. Og det blev bemærket af assistenttræner Jesper Holm:

”Skanderborg gør det godt og får os til at spille på deres præmisser. Men - når vi laver 15 tekniske fejl – heraf en stor del de sidste 10 minutter - og scorer 23 mål, så bliver vi nødt til at kigge indad!”

Niklas Kraft og Ágúst Björgvinsson stod begge en flot kamp i målet – og serverede, med mange fine redninger, muligheden for sejr i hænderne på REHH-angriberne. Gang på gang. At så få evnede at gribe de utallige muligheder er bekymrende. Men alle hold har dårlige dage. Der kommer heldigvis altid en ny kamp.

Næste kamp er ude mod Fredericia, fredag den 22. september kl. 19:00, i thansen Arena.


/Lars L


Målscorer:
Marcus Mørk, 5
William Aar, 4
Mathias Jørgensen, 4
Morten Jørgensen, 4
Jonas Larholm, 3
Andreas Søgaard, 1
Elvar Ásgeirsson, 1
Emil Grønbech, 1

Målvogtere:
Niklas Kraft, 11/27 (40,74%)
Ágúst Elí Björgvinsson, 6/17 (35,29%)


Man Of The Match: Niklas Kraft

 Man Of The Match er sponsoreret af Ho Ferie- og Aktivitetscenter.
Niklas er sponsoreret af Det Faglige Hus

Match Partner
Bold Partner