Julie Nicolajsen
18. december 2022

Lemvig-Thyborøn Håndbold – Ribe-Esbjerg HH
27-32 (12-13)

LTH havde ”læst” REHH’s startformation alt for godt. Og kun fine redninger på stribe af Ronnie Nicolaisen holdt værterne nede på 3-0, før Morten Jørgensen scorede det første REHH-mål efter 7.48 min. I det hele taget blev første halvleg ”en slider” – dog med et lille overtag i slutningen til pausestilling 12-13. Anders Thomsen var yderst tilfreds med, at der også i anden halvleg var fight og vilje til det sidste:

Vi kan ikke rigtigt hægte dem af før til allersidst. Og jeg skal rode godt rundt i værktøjskassen. Vi sendte Marcus Dahlin ind. Han udnyttede tilliden optimalt med 7 flotte mål. Jørgensen-brødrene spillede optimalt med 12/12 til sammen. Men det var hele holdet, der VILLE have den hér vigtige sejr. LTH gjorde det svært for os. Så der skulle arbejdes hele vejen hjem”.

Ronnie Nicolaisen stod med solide 34 % og vandt målmandsduellen. Ribe-Esbjerg HH holder vinterpause på ligaens 7. plads. Der er 8 kampe tilbage i grundspillet.

Og så er der lagt op til et brag af kvartfinale i Santander Cup onsdag aften i Blue Water Dokken.