Der står meget på spil i Blue Water Dokken! - Ribe-Esbjerg HH slutter grundspillet af mod TMS Ringsted d. 4 april kl. 15.30 | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
2. april 2021
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

TMS Ringsted skal vinde kampen for at undgå direkte nedrykning. Slår de REHH, og taber Lemvig-Thyborøn i Kolding, får TMS Ringsted muligheden for at kvalificere sig til endnu en sæson i ligaen. Da Kolding fik 2 point foræret af DHF i den famøse afgørelse i BSH-sagen, missede REHH muligheden for slutspil. Nederlag til Kolding og REHH-sejr over TMS Ringsted i sidste runde havde ellers været nok til 8. pladsen. Det er nu historie.

Christian Dalmoses tropper vandt for 2 uger siden ude over Kolding. Et snævert nederlag til Aalborg i sidste hjemmekamp fortæller om et mandskab fra Sjælland i fin form. Anført af unge Morten Hempel Jensen, nr. 2 på ligaens topscorerliste.

REHH har meget at spille for. Skuffelsen skal væk. For nedrykningsspillet er en hård nyser. 9. pladsen i grundspillet giver 2 point med over – og en gunstig udgangsposition. Det kræver sejr på søndag.

REHH har to gange i denne sæson spillet i Ringsted. Det gav en sejr med 1 mål i pokalen og en klar sejr i turneringen. REHH har erfaring og kompetence på bænken og i truppen til at vise det format, der skal til for at trække sig selv op. Og vise håndbolddanmark, at vi havde været en værdig slutspildeltager – hvis, såfremt! Det er pokkers vigtigt for alle på og omkring holdet.

Der står en masse på spil i Dokken! Er det ikke netop det, der fascinerer os ved tophåndbold?


/Lars Lundgaard


*Denne kamp bliver ikke livestreamet grundet TV2's rettigheder. Der vil blive vist én hovedkamp, Aalborg Håndbold - TTH Holstebro, på TV2 kl. 15:30 - derfra vises der sekvenser af de resterende kampe.