Det blev en rigtig god træningskamp ude mod TTH Holstebro - Et nederlag på 28-25 (13-15) som REHH sagtens kan bruge til noget! | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
12. august 2021
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

REHH spillede træningskamp nr. 5 uden 4 erfarne nøglespillere:  Jonas Larholm, Marcus Mørk, Simon Birkefeldt og Torben Petersen. Det var ikke til at se i første halvleg. Vi så kraftfuldt, hurtigt, duelvilligt og ”enkelt angrebsspil på den gode måde”!

Langskytterne udstrålede selvtillid, fik spillet forsvaret fornuftigt tyndt – og de to nye venstrehåndede Emil Grønbech og Jonathan Mollerup havde smidt hver 3 ind, da der midt i første halvleg stod 8-8. Godt fuldt op af William Aar, Jesper Lindgren og Tobias Olsen. En herlig halvleg, hvor de 5 unge oprykkede ligaspillere fik masser af spilletid.

I anden halvleg trak langskytterne i håndbremsen. Der skulle trænes i andre angrebsåbninger i både 6-6 og 7-6 spil. Med vekslende held. De to tildelte REHH-straffekast blev misbrudt og scoringsprocenten fra fløjene kunne også godt have være lidt bedre. 2 minutter før tid lignede det en uafgjort kamp – men offensivt forsvarsspil til sidst gav hjemmeholdet åbninger til slutresultatet.

Der var meget positivt at tage med sydpå til den fortsatte intense træningsperiode frem mod sæsonen. Herunder: Kim Sonne og 45-års fødselaren Søren Rasmussen delte ligeligt 18 redninger på de i alt 46 Holstebro forsøg. Regn selv den flotte redningsprocent ud. REHH ser stærke ud på målmandsposten.

Næste træningskamp er hjemme i Dokken den 19. august kl. 14:00 mod Fredericia HK - denne kamp vil være åben for tilskuere, man skal blot tilmelde sig via mail: jn@rehh.dk