Hasse Jørgensen
26. november 2014
Træerne gror som bekendt ikke ind i himlen, og slet ikke, når man spiller mod Skjern Håndbold.
Efter en flot præstation for en uge siden i Blue Water Dokken, hvor vi hentede et point mod Skjern, blev det til noget af en snitter denne onsdag aften i Skjern Bank Arena.
Vi tabte med ikke færre end 37-25 efter Skjern havde ført ved halvleg med 19-12.
Skjern lagde absolut bedst ud, og efter knapt 12 minutter stod der 8-2 i Skjerns favør, og dermed var kampen reelt afgjort. Vi kom aldrig i nærheden af Skjern, der tvært i mod stille og roligt øgede føringen ikke mindst i anden halvleg.
Der var ikke meget, der fungerede på vores hold, mens Skjern til gengæld spillede rigtig flot håndbold. Ikke mindst Lasse Mikkelsen var en konstant trussel, mens Morten Nyberg (billedet) for os viste styrke med 8 mål som topscorer.
Kampen i tal:
Målscorere REHH: Morten Nyberg 8, Morten Vium 4, Matias Helt 3, Mark Nikolajsen 3, Rene Antonsen 2, Troels Jørgensen 2, Phillip Holm 1, Mads Overgaard 1, Rasmus Bertelsen 1.
Skjern Håndbold: Lasse Mikkelsen 10, Morten Balling 6, Thomas Klitgaard 5, Henrik Møllgaard 4, Nikolaj Markussen 4, Rene Rasmussen 4, Bjarke Christensen 2, Jesper Dahl 1, Frederik Børm 1.
Udvisninger: REHH 2, Skjern 2.
Arkivfoto: mogens b.