Det er set før: Det bedste hold over 60 min. vinder! | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
8. maj 2022
Foto leveret af Photo-Andersen.dk
Ribe-Esbjerg HH mod Skanderborg-Aarhus 27-32 (15-12)

Et par trælse fejl af vores mest rutinerede spillere i de første 5 minutter hindrede et meget stærkt udlæg fra REHH i søndagens kamp, i Blue Water Dokken, i at blive endnu stærkere. Samlet set spillede REHH dog en flot 1. halvleg præget af et stærkt, højt dækkende og enormt dedikeret forsvar, en stærk Søren Rasmussen i målet og flotte afslutninger fra Jonatan Mollerup og Torben Petersen. 15-12 kunne have været endnu mere.

Anders Thomsen forklarer, hvad der så skete:

”Det var en kamp, som vi har haft nogen stykker af. Vi starter fint ud. Har den højde i forsvaret, som vi skal bruge til vores målmænd. Spiller et varieret flot angrebsspil. Så ryger vi i noget modvind i anden halvleg. Vi bliver for defensive og overlader initiativet til vores modstandere. Og så er de bare for dygtige.”

De sidste 2 kampe i Slutspillet er mod GOG d. 16. maj og BSH d. 22. maj på udebane.