Det går godt for ungdommen | Nyheder | REHH

Hasse Jørgensen
16. november 2014
Det går rigtig godt for ungdomsafdelingen i denne sæson.
Både U18 og U14 klarer sig fint i turneringen, og specielt for U14 gælder det, at der er en meget stor gruppe unge mennesker. Tilstrømningen er så stor, at der er tilmeldt to hold til turneringen, og ungdomsleder Mark Bendixen fortæller, at det giver et meget stort potentiale af kommende spillere. For U18 gælder det, at holdet har spillet fire kampe i turneringen til nu, og det har givet en sejr over Tønder, en uafgjort mod Skjern, et nederlag med fem mål til Kolding, der var danske mestre sidste sæson, samt en sejr på ni mål over Silkeborg Voel.
Den kamp blev spillet søndag, og er i følge Mark Bendixen en kamp af stor vigtighed, idet vi netop konkurrerer med Silkeborg Voel om en plads i U18-ligaen.
- I kampen fungerede angrebet godt og mange bød ind. Og for en gangs skyld var vi fysisk de bedste, fortæller Mark.

Mark Bendixen

Holdet har i øvrigt et tæt program og skal onsdag spille mod Århus II, der ikke kan rykke op i ligaen på grund af Århus I, men to point vil være vigtige i det samlede regnskab.
For U14 I gælder det, at der har været fem kampe, og de er vundet alle sammen. Sidste kamp var mod Odder, der blev slået, selv om vores unge mennesker bestemt ikke spillede det bedste, de har lært.
Men, som Mark siger, er det godt, at holdet også kan vinde på en dårlig dag.
U14 I er i en fire holds pulje, hvor holdene møder hinanden tre gange.
Andet holdet har ligeledes vundet alle sine fem kampe, og det hold er stærkt på vej mod 1. division efter jul.