Det går godt med Matias' hæl | Nyheder | REHH

Hasse Jørgensen
29. januar 2015

Det går rigtig godt med Matias Helt's hæl, som på grund af en indre blødning har generet ham i et par måneder.
Matias har fået lagt en blokade, og meget tyder på, at den har stoppet blødningen og at han derfor er helt frisk, når turneringen starter den 6. februar på udebane mod Lemvig-Thyborøn.
- Det går rigtig godt med hælen. Jeg var med til træning i tirsdags for fuld kraft, og jeg har ikke haft ondt i hælen siden, hverken når jeg belaster den eller går almindeligt. Det ser ud til, at blokaden har sat gang i det, så blødningen er stoppet, lyder det fra Matias.
- Det føles rigtig dejligt, at det ikke gør ondt mere.
- Så du glæder dig til at komme i gang igen?
- Det gør jeg. Det var fedt at spille med i tirsdags. Det er en hel måned siden, jeg sidst var med, nemlig mod Skanderborg, så jeg er bestemt ikke håndboldtræt.
- Jeg har brugt pausen til at træne meget fysisk, så det håber jeg da kan bruges positivt.
- Det er jo ikke en walk over, i skal op til i Lemvig?
- Bestemt ikke.
-Hvordan er chancerne?
- jeg tror, chancerne er gode. Men det er første kamp efter en pause, og det er svært at sige, hvor holdenes niveau er. Vi så i Norge, at vores bundniveau er for lavt, men vi så også, at vi kan vinde på et kvarters godt spil.
- Hvis vi vil være med i kampen om en slutspilsplads, skal vi vinde. Hvis vi taber, vil vores nærmeste konkurrenter nok tage et spring fra os, og det spring kan blive svært at hente. Så vi skal vinde, men for Lemvig Thyborøn er det også en sindssyg vigtig kamp i forsøget på at tage afstand til den direkte nedrykning. Og en så vigtig kamp i Lemvig en fredag aften kan blive svær og noget rod. Men det er lige gyldigt, hvordan det ser ud, hvis vi bare får to point med hjem, lyder det fra Matias Helt.