Dét mål glemmer jeg aldrig!' | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
15. maj 2023
#SAMMENIRIBEESBJERG

KIF Kolding – Ribe-Esbjerg HH
31-31 (16-16)


REHH’s fysiske stab holdt en række bærende spillere uden for kampen. Småskavanker skulle ikke forværres i en kamp uden betydning. Haubro, Søgaard, Mørk, Lindgren og Larholm kunne derfor se kolleger, uden meget spilletid, vise sig frem i sæsonens sidste kamp. Og det var da også tydeligt, at Anders Thomsen prioriterede ”respekt for din indsats” frem for et bestemt resultat. Anders gav spilletid til alle.

Én af de spillere, der derfor fik hele anden halvleg var 17-årige Mads Aarhus fra Ribe HK, der netop har indgået en 3-årig ligaaftale med REHH. Mads fik anden halvleg i angreb og forsvar. Og han kvitterede med en flot scoring mod ligaens stærkeste målmand, Magnus Brandbyge. En scoring, der betød meget:

Det var en skøn oplevelse. Jeg tænkte ikke så meget over det, da jeg fik muligheden. Jeg var nok propfyldt med adrenalin. På vej hjem efter målet kunne jeg godt mærke, at det var helt specielt. Der går meget igennem ens hoved – det var noget af det største, jeg nogensinde har prøvet. Det er vildt at tænke på, at jeg engang, når jeg ikke spiller mere, kan huske det hér mål, i en kamp i Slutspillet, i Kolding en aften i maj 2023!”

Med den reducerede trup spillede Elvar Ásgeirsson, William Aar og Jesper Munk 60 flotte minutter. Det var Jesper Munks og Arnar Hálfdanssons sidste kamp for REHH. 6/7, 2 assist og erobrede bolde blev det til fra Jesper i Kolding. Man kan ikke sige farvel på en flottere måde.

Kampen bekræfter, at det REHH hold, der fortsætter i næste sæson, har en række meget kompetente, boldkloge profiler. Vi glæder os!


/Lars L


Målscorer:
Elvar Ásgeirsson, 7
William Aar, 7
Jesper Munk, 6
Mathias Jørgensen, 2
Sune Iversen, 2
Simon Birkefeldt, 2
Sander Juel, 2
Emil Grønbech, 2
Mads Aarhus, 1

Målvogter:
Ágúst Elí Björgvinsson, 6/33 (18,18%)
Markus Howe Madsen, 1/4 (25,00%)


Efter kampen overrakte fanklubben en gavekurv til Mathias Jørgensen, som af dem blev valgt til
"Fanklubbens Årets Spiller". 

Mathias får her overrakt sin gavekurv af fanklubmedlemmet Sabrina. Mathias er sponsoreret af Nørgaard Anlæg og Villemoes Holding ApS


Foto: Photo-Andersen.dk