”Det trækker bare tæppet væk!” | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
16. januar 2023
Foto leveret af Photo-Andersen.dk
William Aar og Emil Grønbech er så småt på vej tilbage på træningsbanen

Emil er i denne sæson sponsoreret af Skjern Bank og Coast, mens William er sponsoreret af Sønderjysk Forsikring og EmCare Sundhed

William Aar nåede 3 kampe i sæsonen, før en skade i september 2022 lukkede sæsonen foreløbigt ned. Den har siden stået på operation og genoptræning.

For Emil Grønbech har det været en noget barskere omgang. I januar 2022 blev han ramt af en alvorlig skade, der medførte operation i marts og genoptræning siden. Og det er en ærlig Emil, der fortæller om de mange måneders kamp uden for banen:

”Det har været den hårdeste periode i mit liv. Når du får taget dét fra dig, som din tilværelse er bygget om, så trækker det bare tæppet væk under din identitet. Du kæmper med at finde mening i hverdagen.

Jeg har skulle arbejde rigtigt meget mentalt med at holde mig oppe. Modsat er det også vigtigt, at man accepterer, at man er i krise. Så man kan få sat ord og handling på den. Jeg har glædet mig helt vildt til at komme i gang igen efter 1 års pause. Det er jo det, vi er hér for. Det er en helt ubeskrivelig positiv følelse”.

Ingen jublede højere end William og Emil, da kammeraterne havde sikret Fina4. De har siddet bag drengene og bakket op i hver eneste kamp. Hvis der er nogen, der OGSÅ har fortjent Final4, er det William og Emil!


/Lars L